Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 13/01/2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: Motorola bewakingscamera

Om verschillende redenen kan het fijn zijn om te zien wat er in je huis gebeurt, wanneer je er zelf niet bent. Zo kan het geruststellend zijn om te checken of er geen mensen rondlopen die er niet horen te zijn. Aan de andere kant wil je soms ook controleren wat mensen die er wel horen te zijn (zoals de kinderen) aan het doen zijn. Met een bewakingscamera kun je dat allemaal doen en als je er nog één nodig hebt, kun je bij Lidl terecht voor een exemplaar van Motorola.

HD bewakingscamera

Het gaat om de Motorola Focus 68 bewakingscamera. Het is een redelijk compacte indoor-camera, die je makkelijk overal in huis zou kunnen installeren. Via een live stream op je smartphone of tablet kun je hiermee vanaf een afstand HD beelden bekijken van wat er in je huis gebeurt. Ook in het donker gaat de pret gewoon door, dankzij de infrarood-nachtzichtfunctie.

Lidl bewakingscamera

Live luisteren en praten

Maar natuurlijk heb je ook weer geen zin om constant naar een stream van je huis te koekeloeren en dat hoeft gelukkig ook niet. Je krijgt namelijk ook automatisch een waarschuwing als er bewegingen, geluiden of temperatuurveranderingen worden waargenomen. En mocht je iemand ergens op betrappen, kun je ze ook meteen toespreken. Je kunt op afstand namelijk zowel luisteren als live praten tegen wie zich bij de camera bevindt.

Lidl bewakingscamera

Online bestellen

Om de bewakingscamera te bemachtigen, kun je naar de Lidl webshop gaan. Daar is hij te koop voor 59,99 euro. In Japan lijken ze wat anders met inbrekers om te gaan en hebben ze een bijzondere manier gevonden om ze uit je huis te houden. Namelijk door middel van schaduwen op de gordijnen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: Motorola bewakingscamera
Sluiten