Ilona Braam
Ilona Braam Deals 16 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: bijzettafel met koelfunctie

Het weer lijkt de afgelopen paar dagen niet zo goed te weten wat het wil. Het ene moment lijkt de zomer te zijn aangebroken, waarop je tien minuten later bijvoorbeeld weer baalt dat je geen jas bij je hebt. Maar we blijven natuurlijk hopen op aanhoudend zomers weer en om je te helpen met de voorbereidingen kun je bij Lidl alvast terecht voor allerlei verkoelende aanbiedingen. Zo hebben ze binnenkort een handige bijzettafel voor je, die meteen je drankjes koel houdt.

Multifunctionele bijzettafel

De bijzettafel heeft twee standen en kun je hierdoor multifunctioneel inzetten. In de eerste stand is het wat je verwacht van een bijzettafel en heb je te maken met een laag tafeltje voor naast je stoel of bank. Je kunt het tafelblad echter omhoog schuiven, waardoor je eerder een bistrotafel krijgt om aan te staan. Wanneer je het tafelblad omhoog schuift wordt meteen ook het geheim van de Lidl bijzettafel onthuld.

Lidl bijzettafel met koelfunctie

Verborgen ijsvak

De binnenkant van de tafel is namelijk een soort grote ijsemmer, die je kunt gebruiken om je flessen lekker koud te houden. Door de dubbelwandige constructie zouden je ijsklontjes het redelijk lang vol moeten houden, zodat ze je van verkoelende versnaperingen kunnen voorzien. Wanneer het dan echter toch voorbij is, kun je het ijsvak makkelijk legen met de ontgrendelbare afvoer. Overigens kun je de tafel gewoon buiten laten staan, aangezien hij weer- en UV-bestendig is.

Lidl bijzettafel met koelfunctie

Vanaf maandag 17 juni

Je kunt de handige bijzettafel vanaf maandag 17 juni bij Lidl scoren voor 49,99 euro. Het gaat om een web-only aanbieding en zoals gebruikelijk is het ding nu al te vinden in de Lidl webshop. Toch zul je minimaal tot maandag moeten wachten voordat je hem in huis hebt. Een andere handige bijzettafel is de Sobro. Deze is bedoeld voor binnen en kun je onder andere gebruiken om flesjes water naast je bed koel te houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: bijzettafel met koelfunctie
Sluiten