De Lidl Black Friday Televisie deals met hoge kortingen

Wanneer je aan het traditionele beeld van Black Friday denkt, dan zie je waarschijnlijk Amerikanen voor je die vechten om een goedkope televisie. Vandaag de dag kun je die gewoon met een mooie korting online scoren. Ook de Lidl heeft nu een aantal televisies in de aanbieding.

En daarbij gaat het gelukkig niet om merken waar je nog nooit van hebt gehoord. Het is geen gloednieuwe Samsung of Sony, maar namen als Grundig en Toshiba zijn niet onbekend. Met Black Friday kun je mooi profiteren van verschillende gloednieuwe televisies bij de Lidl.

Grundig 32 inch Full HD-televisie bij de Lidl

Dit overzicht heb ik opgebouwd op basis van prijs, waarbij dit de goedkoopste is. Het gaat om een Grundig televisie van 32 inch die voorzien is van een Full HD-resolutie. Hij is energiezuinig met een label van A+, is voorzien van een LCD scherm en kent smart-tv functionaliteiten. Daardoor kun je zonder kastje of dongle kijken naar Netflix.

Scoor hem hier voor 229 euro

Lidl televisie Black Friday
Een 32 inch tv van Grundig (Bron: Lidl)

Toshiba 43 inch 4K televisie

De volgende televisie in dit overzicht is er één van Toshiba. Het gaat om een 43 inch televisie met een resolutie van 4K. Dat is dus een mooie stap vooruit ten op zichte van het eerste model. Ook deze is energiezuinig. Met maar liefst 4 HDMI-porten kun je naar hartelust spelcomputers er aan hangen. Ook maakt hij gebruik van smart-tv mogelijkheden.

Scoor hem hier voor 269 euro

Lidl televisie
Toshiba 43 inch 4K (Bron: Lidl)

Grundig 49 inch 4K televisie

Dan andermaal een model van Grundig. Deze keer gaat het om een televisie van 49 inch met een 4K-resolutie. 4K is wat mij betreft pas interessant wanneer je een televisie hebt van 46 inch of groter, omdat je dan pas echt het verschil ziet. Wat dat betreft is dit een mooi maatje. Hij maakt verder gebruik van HDR en smart-tv mogelijkheden. Hij is energiezuinig en kent 3 HDMI-porten.

Scoor hem hier voor 299 euro

Grundig 49 inch 4K televisie (bron: Lidl)

Toshiba 4K 49 inch Ultra HD televisie

De laatste televisie die een mooie aanbieding kent is deze 49 inch televisie van Toshiba. Ook deze maakt gebruik van een 4K-resolutie met HDR en kent smarttv mogelijkheden. Het is de duurste televisie in dit rijtje, maar met deze prijs is het nog steeds een zeer goede deal.

Scoor hem hier voor 389 euro

Toshiba televisie (Bron: Lidl)

Wil je meer mooie deals met Black Friday? Dan hebben we hier een handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
De Lidl Black Friday Televisie deals met hoge kortingen
Sluiten