Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 10 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth douche-speaker

Hoewel niet iedereen houdt van karaoke, lijken de meeste mensen toch wel de neiging hebben om onder de douche verborgen zangkunstjes te laten horen. Mogelijk denken ze dat niemand ze daar hoort, maar badkamers lijken toch minder goed geïsoleerd te zijn dan je zou denken. Als je iemand bent die ervan houdt om onder de douche te zingen maar er liever toch nog een muziekje bij heeft, kun je bij Lidl terecht voor een handige douche-speaker.

Spatwaterdichte Bluetooth speaker

Natuurlijk kun je iedere speaker wel neerzetten in de badkamer, maar een douche-speaker is er speciaal voor gemaakt en kan doorgaan ook gewoon met je mee onder de douche. Het model van Lidl is van het merk Silvercrest en is spatwaterdicht met een IPX6 classificatie. Om je muziek te streamen, maak je gebruik van Bluetooth. Het bereik is zo’n 10 meter, dus je hoeft je smartphone of computer niet eens mee te nemen de badkamer in.  Een volle batterij is goed voor maximaal 6,5 uur aan luisterplezier en binnen drie uur zou de accu weer helemaal opgeladen zijn.

Lidl douche-speaker

Alles regelen onder de douche

Verder kun je de speaker makkelijk bevestigen aan de muur, dankzij de zuignap aan de achterkant. Check wel goed dat het apparaatje stevig vast zit, want het komt nogal eens voor dat zuignappen het leuk lijken te vinden om te glijden over de muur. Uiteraard wil je onder de douche ook je muziek kunnen regelen en daarvoor heeft de speaker aan/uit, play/pauze en forward/back knoppen. Ook zou je het apparaat kunnen gebruiken om telefoontjes aan te nemen onder de douche.

Lidl douche-speaker

Vanaf donderdag 10 januari

Je kunt de douche-speaker vanaf vandaag bij Lidl scoren voor 9,99 euro, zodat je vanavond meteen kunt genieten van je privé concert onder de douche. Ook voor je kids bestaat er een speciale speaker. Deze is niet voor onder de douche, maar lijkt op een kleine radio en vertelt ze zelfbedachte verhaaltjes.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth douche-speaker
Sluiten