Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 13 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Bluetooth-keyfinder

Hoewel je weet dat je best een goed paar hersenen in je hoofd hebt zitten, is het toch verrassend hoe vaak je van alles kwijt kunt raken. Denk bijvoorbeeld maar aan je sleutels en je smartphone, waarvan je vermoedt dat hij soms gewoon stiekem zelf ergens anders gaat liggen. Gelukkig bestaan er allerlei tools om je te helpen en deze week heeft Lidl een fysiek geheugensteuntje voor je in de aanbieding: een handige Bluetooth-keyfinder.

Alarm festijn

Zoals de naam al aangeeft kun je met het apparaatje je sleutels weer terugvinden. Je kunt de keyfinder bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangen en op het moment dat je de bos ergens dreigt achter te laten, gaat er automatisch een alarm af. Best irritant voor je omgeving en wie weet dat je het op deze manier zelfs afleert om je sleutels te laten slingeren als een soort Pavlov experiment. Uiteraard kun je het dingetje ook aan andere dingen hangen, waarvan je de neiging hebt om ze te vergeten.

Lidl Bluetooth-keyfinder

Keyfinder als afstandsbediening

Afgezien van je sleutels vinden, kan de keyfinder nog meer voor je betekenen. Zo kun je hem de opdracht geven om bepaalde locaties te onthouden, zodat je je auto bijvoorbeeld weer terugvindt in de parkeergarage. Hiervoor gebruikt hij de GPS-module van je smartphone. Mocht je je smartphone kwijt zijn, kan de keyfinder die eerst voor je vinden dankzij de verbinding met de app. Als laatste kun je het apparaatje ook nog gebruiken om via Bluetooth de camera van je telefoon te bedienen, zodat je makkelijker selfies maakt.

Online aanbieding

De Bluetooth-keyfinder is een online aanbieding en is in de Lidl shop afgeprijsd van 12,99 euro naar 9,99 euro. Mocht je toch niet zo gecharmeerd zijn van de alarmfunctie van de keyfinder, kun je ook voor de OxyLED Key Rack Organizer gaan. Deze traint je op een andere manier om je sleutels niet kwijt te raken en werpt letterlijk licht op ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!