Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 29 september 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: toffe Bluetooth koptelefoon

Steeds vaker komen smartphones uit zonder headphone jack en moet je met een adapter aan de slag om nog gebruik te kunnen maken van je oude koptelefoon. Maar aangezien je er waarschijnlijk op een gegeven moment toch niet meer aan ontkomt, kun je ook ervoor kiezen om de overstap te maken naar een draadloos exemplaar. Lidl helpt je daar volgende week mee en voor een zacht prijsje kun je dan een toffe Bluetooth koptelefoon scoren.

Koptelefoon met geïntegreerde microfoon

De koptelefoon kun je kopen in de kleuren blauw, wit en zwart en is uitgerust met een handsfree functie inclusief geïntegreerde microfoon. Zo kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om te gamen of om een telefoontje te plegen. Bij een normaal volume gaat de batterij zo’n 15 uur mee als je aan het babbelen bent en ook het afspelen van je favoriete nummers houdt het ding 15 uur vol.

Lidl Bluetooth koptelefoon

Bluetooth 4.0

Wanneer de accu vervolgens leeg is, duurt het zo’n 3 uur om hem weer helemaal op te laden. Via Bluetooth 4.0 kun je de koptelefoon aansluiten op je smartphone of bijvoorbeeld je laptop en als je niet helemaal weet hoe dat werkt, krijg je er ook nog een gebruiksaanwijzing bij. Uiteraard krijg je er ook een USB-laadkabel bij, want anders wordt opladen wat lastig.

Vanaf maandag 1 oktober

Vanaf volgende week maandag kun je de koptelefoon bij Lidl bemachtigen voor 19,99 euro. Je kunt hem ook online bestellen, als het buiten weer eens koud is en je geen zin hebt op de deur uit te gaan. Mocht je je muziek lekker hard door de kamer willen afspelen, heb je uiteraard geen koptelefoon nodig. Sony heeft daarvoor wel onlangs nieuwe XB01 Bluetooth speakers voor geïntroduceerd.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: toffe Bluetooth koptelefoon
Sluiten