Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth stereo-soundbar

Als we kijken naar de ontwikkeling van de televisie, kunnen we niet anders dan concluderen dat we tegenwoordig toch echt een stuk verder zijn dan waar het allemaal begon. Je kunt je nu niet voorstellen dat je het ooit spannend zou vinden om iets in zwart/wit te bekijken, maar toen was dat juist het nieuwste van het nieuwste. Mogelijk kijken we over een paar jaar terug naar de televisies van nu en kunnen we ons niet voorstellen dat we series hebben kunnen bingen met zulke pixelachtige beelden. Maar hoe goed het beeld van je tv ook wordt, als het geluid bagger is kun je alsnog niet genieten van je films en series. Daarom is het eigenlijk altijd nodig om je tv te voorzien van extra speakers en deze week helpt Lidl je daarmee met een Bluetooth stereo-soundbar.

Silvercrest soundbar

De soundbar is van het Lidl merk Silvercrest en is een elegante toevoeging aan je woonkamer. De houten behuizing geeft het apparaat net wat meer finesse dan je standaard soundbar, wat altijd mooi meegenomen is. Je kunt het apparaat natuurlijk gewoon ergens bij je televisie neerzetten, maar mooier is om hem aan de muur te monteren. Dit geeft je woonkamer een wat futuristischere uitstraling met een soundbar die in de lucht lijkt te zweven.

Lidl Bluetooth soundbar

Uitgang voor externe subwoofer

Zoals gezegd gaat het om een Bluetooth soundbar en je kunt je muziek dus draadloos naar het apparaat streamen via bijvoorbeeld je smartphone. Het geluid wordt verzorgd door twee 10 watt boxen, die zorgen voor een krachtige ondersteuning van je series. Verder kun je ook aan de slag met kabels en heeft het apparaat een HDMI-ARC poort en AUX-in en Line-IN ingangen. Om je geluid een extra boost te geven is er tevens ook een uitgang voor een externe actieve subwoofer.

Online bestellen

Op het moment kun je de soundbar in de Lidl webshop scoren met 33 procent korting. Waar hij normaal gesproken 59,99 euro kost, kun je hem nu bemachtigen voor 39,99 euro. Uiteraard krijg je er ook een afstandsbediening bij om meteen aan de slag te kunnen. Mocht je naar meer soundsbars willen kijken voordat je een beslissing neemt, kun je ook nog de Polk Audio Signa S2 overwegen. Lees in onze review wat je er precies van kunt verwachten.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth stereo-soundbar
Sluiten