Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 mrt 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: soundbase voor je televisie

De beeldkwaliteit die je van je televisie kan verwachten is tegenwoordig behoorlijk indrukwekkend en bij steeds meer mensen zien we dan ook 4k televisies in de woonkamer verschijnen. En hoewel je daar nu nog behoorlijk wat geld voor moet neertellen, zou je zelfs ook voor een 8k televisie kunnen gaan. Maar hoe geweldig je tv ook is, doorgaan heb je er toch wel extra speakers bij nodig om op en top te kunnen genieten van je series en films. Mocht je nog op zoek zijn naar een betaalbare geluidsoplossing (nadat al je geld is opgegaan aan een dure tv), kun je bij Lidl terecht voor een mooie soundbase.

Bluetooth soundbase

Zoals je bij Lidl zou verwachten, is de soundbase van het merk Silvercrest. Het mooie aan een soundbase is dat het design erg vlak is, wat betekent dat het perfect is om je televisie op neer te zetten. Het geluid lijkt dan ook bijna van je televisie zelf af te komen, wat het plaatje alleen maar completer maakt. Maar natuurlijk is het ding in principe gewoon een speaker en je zou het dus ook kunnen gebruiken om via je smartphone bijvoorbeeld je Spotify tunes mee af te spelen. Daarvoor is er uiteraard ondersteuning voor Bluetooth aanwezig en qua bereik moet je denken aan 10 meter. Mocht je geen zin hebben in Bluetooth, is het ook gewoon mogelijk om met een audiokabel aan de slag te gaan.

Lidl soundbase

Twee 11 watt speakers

De soundbase is verder uitgerust met twee 11 watt speakers en heeft een omvang van 52,5 x 6,6 x 30 cm. je krijgt er een afstandsbediening bij om de gebruikelijke dingen mee te kunnen regelen, maar op de soundbase zelf vind je ook nog wat knoppen om bijvoorbeeld het volume en de bron van het geluid in te stellen. Aan de achterkant vind je verder nog wat poorten, waaronder een HDMI poort, een optical in en een sub out.

Lidl soundbase

Bestellen met korting

De Silvercrest soundbase is op het moment met korting te bestellen in de Lidl webshop. Waar hij normaal gesproken 69,99 euro kost, betaal je er nu 59 euro voor. Daar komen nog wel wat verzendkosten bij en als het goed is heb je het ding binnen drie werkdagen in huis. Als je dan eindelijk je command center hebt geïnstalleerd, is het tijd om ervan te gaan genieten. Mocht je Netflix hebben, waren dit de 20 populairste films en series van week 11.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: soundbase voor je televisie
Sluiten