Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth soundtower

Als je echt wilt genieten van een film heb je niet alleen een televisie of beamer nodig, die mooi scherpe beelden verzorgt. Het geluid is eigenlijk minstens zo belangrijk. Denk maar aan de dagen voor Netflix toen je wel eens een torrent van een film te pakken had, waarvan er duidelijk iets mis was gegaan met het geluid. Je ergert je dan de hele film lang. Gelukkig zijn er nu allerlei streamingdiensten en zit het met de audiokwaliteit van je films zelf sowieso goed. Lidl helpt je deze week om ook aan jouw kant alles in orde te hebben met een indrukwekkend grote Bluetooth soundtower.

Bluetooth soundtower van een meter

De soundtower heeft een cilindrische vorm met een diameter van 19,5 cm en een hoogte van bijna een meter. Een behoorlijke unit dus. De speaker heeft een vermogen van 2 x 10 watt en levert krachtige audio om je films en series een stuk spannender te maken. Ook je games komen met het ding nog meer toch leven, waardoor een potje Fortnite opeens een stuk heftiger wordt.

Lidl soundtower

Inclusief smartphonehouder

De soundtower ondersteunt Bluetooth 2.1 en heeft een draadloos bereik van 10 meter. Als je geen zin hebt in Bluetooth kun je je apparaten ook aansluiten via de goede oude headphone jack. Mocht je via je smartphone muziek willen afspelen, is er bovenop de soundtower een speciale houder voor je toestel. Aan de bovenkant zijn verder ook de bedieningsknoppen en daar kun je onder andere bezig met instellingen voor de bass en hoogtetonen.

Lidl soundtower

Online bestellen

De Bluetooth soundtower kun je scoren in de Lidl webshop voor 49,99 euro. Beste een mooi prijsje voor wat je krijgt. Nu heb je alleen nog een spannende film of serie nodig om het apparaat mee uit te proberen. Volgens IMDB zijn dit in ieder geval de tien beste series op Netflix. Persoonlijk raden we The Haunting of Hill House aan, hoewel het originele einde het verhaal wel een stuk spannender had gemaakt.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Bluetooth soundtower
Sluiten