Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 12 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker met lantaarn

Als je op de camping bent zijn er twee dingen die je absoluut nodig hebt. En dat zijn licht en muziek. Uiteraard zijn er nog andere zaken die je bij je wilt hebben, maar zonder licht zie je niks en zonder muziek wordt het een saaie boel. Deze week heeft Lidl iets voor je dat zowel voor verlichting als muziek zorgt. Ze verkopen namelijk een handige Bluetooth speaker, die meteen ook een lantaarn is.

Lantaarn met speaker

De Lidl speaker ziet er grotendeels uit als een lantaarn en komt met een hendel, zodat je hem makkelijk met je mee kunt nemen als je bijvoorbeeld ‘s avonds naar de wc gaat. Het licht wordt verzorgd door LED-lampjes. En omdat je niet altijd fel licht nodig hebt, kun je het ding ook dimmen voor een gezellige sfeer. Aan de bovenkant van het apparaat vinden we de Bluetooth speaker. Deze maakt gebruik van Bluetooth 5.0 om een verbinding te maken met bijvoorbeeld je smartphone. Het bereik is maximaal 10 meter, zodat je niet constant vlak naast de speaker hoeft te zitten met je device.

Lidl speaker lantaarn

Headphone jack en 2.000mAh batterij

Naast Bluetooth kun je ook een kabel gebruiken om je tunes naar de speaker over te brengen. Er is namelijk ook een headphone jack van de partij. Natuurlijk kun je je muziek bedienen via je smartphone, maar bovenop de speaker zitten er ook knoppen om de playback direct op het apparaat te regelen. Verder is het ding uitgerust met een 2.000mAh batterij, die je wel eerst 6,5 uur moet opladen.

Lidl speaker lantaarn

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de speaker/lantaarn in de Lidl webshop scoren voor 9,99 euro. Hiermee krijg je een korting van zo’n 50 procent, wat altijd mooi meegenomen is. Verder kun je nog gaan voor een grijze uitvoering of een groen exemplaar. Mocht je wel op zoek zijn naar een Bluetooth speaker maar toch niet zo onder de indruk zijn van het Lidl model, kun je ook bij AliExpress terecht voor allerlei verschillende speakers.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker met lantaarn
Sluiten