Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 25 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker met uitbreid mogelijkheid

Een leven zonder muziek is als Game of Thrones zonder dat er iemand dood gaat. Het is een stuk minder spannend en wekt een een stuk minder emoties bij je op. Daarom is een speaker iets dat je standaard nodig hebt en het liefst nog een extra exemplaar voor het geval die ene het onverhoopt begeeft. Mocht je nog een (extra) Bluetooth speaker nodig hebben, kun je die volgende week weer bij Lidl scoren.

Compacte Bluetooth speaker

De Bluetooth speaker is van het bekende Lidl merk Silvercrest en komt in drie verschillende varianten: zwart, donkerroze en blauw. Het is een rechthoekig model van 9,2 x 6,7 x 3,9 cm groot en is dus redelijk compact. Dat is mooi, aangezien het weer lekker warm is buiten en een beetje muziek je middag in het park ook een stuk chiller maakt.

Lidl Bluetooth speaker

Stereo effect met twee speakers

De box is uitgerust met een passief membraan, wat voor een rijk geluid zou zorgen. Daarnaast heeft de speaker een TWS-functie, wat praktisch gezien betekent dat je twee van de speakers aan elkaar zou kunnen koppelen voor een stereo effect. Verder is het apparaatje uitgerust met een 650mAh batterij, waarmee je ongeveer acht uur lang van je muziek zou kunnen genieten bij een gemiddeld volume.

Lidl Bluetooth speaker

Vanaf maandag 27 mei

Je kunt de Bluetooth speaker bij Lidl scoren vanaf aankomende maandag voor 14,99 euro. Hij is ook nu al in de Lidl shop te scoren, maar komt dan nog wel met een prijskaartje van 19,99 euro. Als je de korting wilt, zul je helaas even tot maandag moeten wachten. Maar dan kun je wel voor minder genieten van je favoriete tunes. Overigens lijkt nieuw onderzoek aan te tonen dat als je je depressief voelt, je juist naar treurige muziek moet luisteren om je beter te voelen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Bluetooth speaker met uitbreid mogelijkheid
Sluiten