Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 19 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: borenslijpmachine

De meeste mensen weten wel dat wanneer je een mes vaak gebruikt en in de afwasmachine stopt, hij wat botter kan worden. Je moet hem dan weer slijpen met bijvoorbeeld een slijpstaaf of slijpmachine. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat ook metaalboortjes botter kunnen worden als je ze een tijdje hebt gebruikt. En natuurlijk kun je dan gewoon nieuwe kopen, maar je kunt ook bij Lidl de aankomende week een borenslijpmachine bemachtigen.

Borenslijpmachine voor HSS boortjes

De borenslijpmachine is specifiek bedoeld voor HSS (high speed steel) boortjes. Dit zijn metaalboortjes, die net wat sterker zijn dan metaalboortjes van werktuigstaal. HSS boortjes gaan ook lager mee en zou je zelfs ook kunnen gebruiken om te boren in hard hout. Je kunt met de machine makkelijk en veilig boortjes met een diameter van 3 tot 12 mm slijpen.

Lidl borenslijpmachine

Robuuste behuizing

Verder is het ding voorzien van een robuuste behuizing en heeft het slipvaste voeten aan de onderkant, wat je leven een stuk makkelijker maakt. Het is een 95 watt machine, welke goed zou zijn voor 1.350 toeren per minuut. En omdat slijpstenen zelf na een tijdje het ook wat minder gaan doen, krijg je er meteen twee bij.

Vanaf maandag 20 augustus

Vanaf maandag 20 augustus is de borenslijpmachine te koop via de webshop van Lidl. Het is een web-only deal, dus je zult hem niet in de winkel tegenkomen. Mocht je houden van een kopje koffie tijdens het klussen, dan is dit koffiezetapparaat van Makita Crp. ideaal. Hij is zelfs speciaal gemaakt om mee te nemen tijdens het klussen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: borenslijpmachine
Sluiten