Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 23 mrt 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: broodbakmachine

Brood is iets dat voor veel mensen een onmisbaar onderdeel van het leven is en zelfs in redelijk oude geschriften komen we verwijzingen tegen naar brood. Brood is dan ook behoorlijk versatiel en je kunt er redelijk wat verschillende kanten mee op. Zo kun je gaan voor zacht tijger wit brood bij het ontbijt, voor plat brood tijdens het avondeten of voor zachte bolletjes voor je hamburger. Voor wat voor brood je ook gaat, het is altijd het lekkerst wanneer het vers is. En mocht je nou geen zin hebben om telkens naar de bakker te gaan, kun je volgende week bij Lidl een broodbakmachine scoren om zelf vers brood op tafel te toveren.

Vers brood zonder al te veel moeite

Doorgaans denken mensen dat het maken van brood behoorlijk wat werk in beslag neemt en in principe is dat ook wel zo. Met een broodbakmachine hoef je echter zelf nauwelijks iets te doen, want het apparaat gaat helemaal zelf aan de slag met mengen en kneden. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat je deeg lang genoeg rijst en dat je brood uiteindelijk gebakken wordt. Ook het apparaat van Lidl neemt al die klusjes van je over, zodat je in principe alleen maar de ingrediënten in de machine hoeft te gooien.

Lidl broodbakmachine

Broodbakmachine met zestien programma’s

De broodbakmachine is uitgerust met 16 verschillende programma’s om mee aan de slag te gaan. Eén van de programma’s duurt zelfs maar 80 minuten, zodat je niet een eeuwigheid hoeft te wachten op je brood. Uiteraard kun je allerlei verschillende soorten brood maken van wit- en volkorenbrood tot zoete en glutenvrije broden. Ook kun je aan de slag met cake, pasta en pizzadeeg. Daarnaast kun je de broodbakmachine zelfs ook gebruiken om jam en yoghurt mee te maken. Mocht je precies op een bepaald tijdstip vers brood willen hebben, is dat ook mogelijk. Je kunt namelijk maximaal 15 uur van te voren een timer instellen en verder is er ook nog een warmhoudfunctie van een uur.

Lidl broodbakmachine

Vanaf donderdag 28 maart

Je kunt de broodbakmachine bij Lidl scoren vanaf donderdag 28 maart voor 44,99 euro. Ook is hij nu al in de Lidl webshop te bestellen, maar helaas krijg je hem niet in huis voor donderdag. Overigens vinden sommige mensen brood dusdanig geweldig, dat ze het zelfs ook al decoratie in huis zien. Zo heeft de Japanse kunstenares Yukiko Morita een hele serie gemaakt met lampen die eruit zien als brood.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: broodbakmachine
Sluiten