Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 17 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: broodbakmachine

Als je er de tijd voor hebt, is het heerlijk om ‘s ochtends lekker vers gebakken brood bij de bakker te halen. Met een vers geperste jus d’orange erbij is het zelfs net alsof je even op vakantie bent en de wereld een vrolijker plekje is geworden. Natuurlijk heb je helemaal geen tijd om ‘s ochtends vers brood te halen, maar waar je wel tijd voor hebt is om het zelf te maken. Tenminste, je hebt genoeg tijd om een broodbakmachine de avond ervoor in te stellen om ‘s ochtends vers brood klaar te hebben. Deze week heeft Lidl toevallig zo’n handige broodbakmachine in de aanbieding. Vanaf deze week zou je dus elke dag vers brood op tafel kunnen hebben staan.

Broodbakmachine voor pastadeeg, cake en jam

De broodbakmachine is een hele uitkomst als je ” homemade”  brood wilt, maar echt geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan. Het apparaat mengt en kneedt het deeg voor je, zorgt ervoor dat het rijst en bakt het vervolgens helemaal zelf af.

Het enige wat je hoeft te doen is spul in het apparaat gooien en pielen met knopjes. Je hebt behoorlijk wat keuzes als het aankomt op wat je precies wilt gaan maken. Er zijn 16 keuzeprogramma’s en je kunt kiezen tussen drie bruiningsgraden. Daarnaast kun je behalve brood ook nog eens pastadeeg, cake en zelfs jam maken.

Lidl broodbakmachine

Time je broodjes

Uiteraard heb je geen zin om midden in de nacht je broodbakmachine aan te zetten, zodat je broodjes ‘s ochtends precies op het juiste tijdstip klaar zijn. Daarvoor heeft het apparaat dan ook een 15-uurs timer, zodat je van tevoren alles kunt instellen. Verder is het apparaat goed voor 1 tot 1,5 kg aan brood en krijg je er onder andere een bakvorm, maatbeker en receptenboekje bij.

Vanaf donderdag 19 juli

Vanaf donderdag 19 juli is het zover en kun je beginnen met het bakken van je eigen brood. De broodbakmachine is dan te koop bij Lidl voor 59,99 euro. Overigens kan brood ook prima als iets decoratiefs worden gebruikt. Het klinkt vreemd, maar als je de “brood lampen”  van de Japanse kunstenares Yukiko Morita ziet, snap je wat we bedoelen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: broodbakmachine
Sluiten