Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 13 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: handige combimagnetron

Als je geen uitgebreide keuken hebt of helaas niet in het bezit bent van indrukwekkende kookkunsten (of beide), is een combimagnetron een hele uitkomst. Het is dusdanig multifunctioneel dat je (bijna) niks anders meer nodig hebt om je voedsel voor te bereiden. Als je nog op zoek bent naar zo’n handig hulpje in de keuken, kun je er volgende week één scoren bij Lidl.

Ontdooien, grillen en opwarmen

Het gaat om een Silvercrest combimagnetron met een inhoud van 20 liter. Deze kun je inzetten om bijvoorbeeld je kippenpootjes uit de vriezer te ontdooien en vervolgens lekker te grillen. Ook kun je aan de slag gaan met garen en gratineren en als je de volgende dag nog wat over hebt, is je voedsel binnen een minuutje weer opgewarmd.

Lidl combimagnetron

Combimagnetron met automatische programma’s

Mocht je nou echt geen idee hebben wat je precies moet doen, zijn er ook nog tien automatische programma’s om je uit de brand te helpen. Verder werkt de combimagnetron met elf verschillende vermogensniveaus. Als eerste zijn er acht voor de magnetronfunctie (1oo tot 800 watt). Dan is er nog een niveau voor de grill (1.000 watt) en zijn er twee voor het gecombineerd gebruik maken van de magnetronfunctie en grill).

Vanaf maandag 15 oktober

Je kunt de magnetron vanaf  maandag 15 oktober ophalen bij Lidl voor 59,99 euro, wat een mooie prijs is voor wat je allemaal met het ding kunt doen. En met deze handige magnetron hacks wordt je leven al helemaal een stuk makkelijker. Leer bijvoorbeeld met je magnetron knoflook te pellen, kruiden te drogen of je tortilla wraps om te toveren tot harde taco schelpen.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: handige combimagnetron
Sluiten