Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 24 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: return of the air lounger

Elk jaar zien we het ding weer opduiken in de winkel bij zowel Aldi als Lidl om heerlijk in het zonnetje te kunnen ontspannen. We hebben het uiteraard over de air lounger. En als het je nog niet gelukt is om er één te bemachtigen, heb je deze week geluk. Deze week kun je namelijk bij Lidl terecht voor je eigen lounger.

Comfortabele air lounger

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen wat een air lounger is, maar voor wie het even heeft gemist: het is zoals de naam al aangeeft een lounge “ding”, dat met lucht gevuld is. Een beetje zoals een luchtbed, maar dan comfortabeler en voor op de grond. Omdat de lounger lucht gebruikt om vorm te krijgen, kun je hem in onopgeblazen toestand makkelijk overal met je mee naartoe nemen. Denk bijvoorbeeld aan een festival, het strand, de camping of gewoon je tuin.

Lidl air lounger

Makkelijk te vullen zonder pomp

Overigens hoef je ook niet te gaan klungelen met een luchtpomp of jezelf te vermoeien door zelf te gaan blazen. Het ding is snel en eenvoudig te vullen met lucht zonder al dat gedoe. Verder is de air lounger waterafstotend, robuust, flexibel en scheurbestendig, zodat je je bijvoorbeeld niet al te veel zorgen hoeft te maken als je hem ergens in het park neerzet.

Lidl air lounger

Vanaf donderdag 23 mei

Je kunt de air lounger zoals gezegd deze week bij Lidl scoren voor 9,99 euro. Als je ervoor gaat, kun je kiezen uit de kleuren donkerroze, blauw, kaki en grijs. Ook in de Lidl webshop is het ding te vinden, zodat je er nog minder moeite voor hoeft te doen. Als je overigens je tuin permanent wilt omtoveren tot een lounge paradijs, moet je zeker even kijken naar deze loungehoek uit Oekraïne om inspiratie op te doen.

 

 

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: return of the air lounger
Sluiten