Lidl deal: overal grillen met deze opvouwbare barbecue

De zomer is weer in aantocht! Wat ons betreft een periode vol met spontane barbecues. Waar je voorheen wekenlang aan het zoeken was naar een geschikte locatie om te kunnen grillen is het vanaf nu mogelijk om werkelijk overal te genieten van gebraden vlees. Dit omdat Lidl momenteel een opvouwbare barbecue in het assortiment heeft.

Lidl: opvouwbare barbecue

Een opvouwbare barbecue die je letterlijk overal mee naartoe kunt nemen. Wat wil je nog meer deze zomer? Naast het feit dat je hem kunt opvouwen is hij ook nog eens erg compact.

Barbecueën waar je maar wilt

Dankzij dit model worden wegwerpbarbecues overbodig. Niet alleen neem je het makkelijk mee, maar het is ook nog eens een stuk duurzamer.

Krijgen jij en je vrienden spontaan zin om te gaan grillen in het park of op het strand? Dan neem je de barbecue gemakkelijk met je mee. Ook ideaal voor op de camping.

Het ding weegt overigens maar 4,2 kilo en is voorzien van een handvat. Hierdoor kost het weinig moeite om de barbecue mee te nemen.

Lidl opvouwbare barbecue

Gemakkelijk te gebruiken

Allemaal leuk, maar is hij ook een beetje fatsoenlijk te gebruiken? Het antwoord is ja. Je hoeft de barbecue alleen maar uit te klappen en bent klaar om te grillen. Tevens is de hij voorzien van een trechtervormige kolenbak met enkele ventilatieopeningen waardoor hij lekker snel warm wordt. De barbecue is tevens van gepoedercoat staal waardoor hij lang meegaat.

Het model is daardoor niet alleen erg fijn om te gebruiken, maar ook duurzaam. Je hoeft namelijk niet steeds te rommelen met die vervelende wegwerpbarbecues.

Zeker niet duur

Heb jij na het lezen van dit artikel wel interesse? Dan raden wij aan om de barbecue direct te bestellen! Hij kost namelijk maar 14,99 dus daarvoor hoef je het niet te laten. Naast dat de BBQ bij de Lidl ligt kun je hem ook hier bestellen.

Reageer op artikel:
Lidl deal: overal grillen met deze opvouwbare barbecue
Sluiten