Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 17 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: sneaky deurcamera

Veel mensen hebben het wel eens meegemaakt dat ze de voordeur open deden en er meteen alweer spijt van hadden. Maar helaas kun je doorgaans niet echt door de deur heen kijken om alvast de bespieden wie het is en dankzij enge films is dat kijkgaatje ook wat griezelig geworden. Een glazen deur zou een oplossing kunnen zijn, maar dan zien ze jou ook meteen. Lidl komt deze week met een handig reddingsmiddel, namelijk een deurcamera.

Deurcamera met ontvangerkastje

Met een deurcamera kun je zonder zelfs maar naar de deur te lopen al meteen zien wie er op de stoep staat. Het pakket bestaat uit een camera module, die je ergens buiten strategisch moet plaatsen om je bezoek te kunnen bespieden. Als tweede is er ook een ontvangerkastje met een 2,8 inch TFT display, dat je gewoon binnen hebt liggen en kunt gebruiken om te zien wie de camera allemaal begluurt.

Lidl deurcamera

Nachtzicht en opnamefunctie

Dankzij de vier infrarood-LED lampjes kun je zelfs in het donker nog in de gaten houden met wie of wat je te maken hebt. En als je jezelf al bang aan het maken met je halloween voorbereidingen, is dat misschien wel de belangrijkste feature van de deurcamera. Verder is er ook nog een opnamefunctie, zodat je natuurlijk bewijsmateriaal kunt vergaren. Bedenk je wel dat geesten er meestal voor zorgen dat je camera niet meer werkt. Voor het opnemen krijg je er in ieder geval wel een 4GB microSD kaartje bij en uiteraard zit er in het pakket meteen ook een adapter en USB-laadkabel.

Lidl deurcamera

Vanaf donderdag 18 oktober

Vanaf morgen is het zover en kun je de deurcamera bemachtigen voor 39,99 euro. Het is een online aanbieding, dus je zult hem niet terugvinden in de fysieke Lidl winkel. Als je hem eenmaal hebt geïnstalleerd kun je voortaan precies zien wie bij je voordeur staat te koekeloeren en of er misschien inbrekers zijn die hun slag willen slaan. Deze week heeft ook Aldi een handige gadget tegen inbrekers, namelijk een TV-simulator. Het apparaatje doet alsof er mensen thuis zijn door televisielicht te simuleren.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: sneaky deurcamera
Sluiten