Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 17 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 16 megapixel digitale camera

We weten allemaal dat je tegenwoordig behoorlijk mooie foto’s kunt maken met je smartphone. Toestellen krijgen steeds meer camera’s en features om foto’s van een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen opslaan. Veel mensen zweren aan de andere kant toch nog steeds bij een aparte camera en daar is inderdaad wel wat voor te zeggen. Mocht je ook liever met een “echte” camera aan de slag gaan, kun je bij Lidl volgende week een 16 megapixel digitale camera scoren van het merk Silvercrest.

Digitale camera met 35x optische zoom

Zoals gezegd kun je met de digitale camera 16 megapixel foto’s maken en om alles van heel dichtbij nog vast te kunnen leggen, kun je aan de slag met een 35-voudige optische zoom. Als dat niet genoeg is, is er ook nog een tweevoudige digitale zoom en samen zou je hiermee mooie macrofoto’s moeten kunnen maken. Het apparaat is verder uitgerust met een groothoeklens om extra veel van de wereld vast te kunnen leggen en de autofocus feature zorgt ervoor dat alles er scherp op komt.

Lidl digitale camera

Full-HD filmpjes

Naast foto’s kun je uiteraard ook filmpjes opnemen. Dat worden met het Silvercrest apparaat full-HD filmpjes met een maximale snelheid van 60fps. Om je beelden te voorzien van geluid, is er uiteraard ook een microfoon van de partij. Verder is er ook een luidspreker om je filmpjes weer met geluid af te kunnen spelen en is de camera verder nog uitgerust met een uitklapbare flitser en een mechanische beeldstabilisator.

Lidl digitale camera

Vanaf maandag 20 mei

Vanaf maandag 20 mei kun je de digitale camera bij Lidl scoren voor 139 euro. Om er zeker van te zijn dat je niet achter net het vist, kun je hem ook nu al via de webshop bestellen. De eerste levering is helaas wel nog steeds vanaf 20 mei. Maar voor wanneer je het apparaat dan eindelijk binnen hebt, hebben we nog wel wat tips voor je. Met deze vijf hacks maak je snel professioneel uitziende foto’s.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 16 megapixel digitale camera
Sluiten