Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 28 sep 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: adviesgevend weerstation

We weten dat het in de zomer warm hoort te zijn, terwijl het richting  de winter steeds kouder hoort te worden. Toch blijft het weer in Nederland behoorlijk wispelturig en heb je soms tussen de koude dagen door opeens een dag je je kapot zweet met je jas en andersom. Helaas liegt je weerbericht app ook regelmatig tegen je en is het moeilijk om je voor te bereiden op hoe het buiten is. Als je precies wilt weten hoe het er buiten voorstaat, heeft Lidl deze week een draadloos weerstation in de aanbieding en het apparaat geeft je meteen ook ventilatieadvies voor je kamer.

Weerstation met touchscreen

Het weerstation komt met een draadloze buitensensor, die je tot vijftig meter van het station ergens buiten kunt installeren. Daar meet de sensor de temperatuur en de luchtvochtigheid om door te gegeven aan het station. Het weerstation houd je natuurlijk binnen en kun je gebruiken om in de gaten te houden hoe het er buiten voor staat. Je krijgt de temperatuur te zien in graden celsius of fahrenheit. Dit kun je instellen door met het touchscreen aan de gang te gaan. Uiteraard krijg je ook de luchtvochtigheid buiten te zien.

Lidl weerstation

Ramen wel of niet open?

Ook binnen houdt het apparaat de temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten, zodat je je niet hoeft af te vragen of het echt koud is of dat het alleen aan jou ligt. En daarnaast krijg je dus ook meteen ventilatieadvies en vertelt het apparaat je of het bijvoorbeeld verstandig is om je ramen even open te doen om het klimaat in je kamer te verbeteren.

Vanaf donderdag 27 september

Het handige weerstation is vanaf gisteren te bestellen in de Lidl webshop voor 12,99 euro. Je hoeft hem dus niet in de winkel te zoeken, want het is een web-only aanbieding. Hoewel de temperatuur buiten nu nog meevalt, weten we dat het in december ijskoud kan worden. En omdat je weet dat je dan alsnog buiten gaat willen genieten van je muziek, kun je je alvast voorbereiden met deze winterse Bluetooth koptelefoon die je oren lekker warm houdt.

 

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: adviesgevend weerstation
Sluiten