Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 20 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: draadloze fietscomputer

Sommige mensen houden ervan om een terrasje te pakken of aan het strand te liggen als het buiten warm is, maar bij andere mensen gaat het dan juist kriebelen om actief te worden. Ze springen dan bijvoorbeeld op de fiets om de natuur in te trekken of om gewoon wat fitter te worden. Mocht jij het ook lekker vinden om er op uit te trekken op je fiets, kun je volgende week bij Lidl terecht voor een draadloze fietscomputer om meteen je prestaties te kunnen bijhouden.

Fietscomputer met 12 verschillende functies

De fietscomputer is van het merk Sigma Sport en is uitgerust met een redelijk groot display, zodat je alles duidelijk kunt aflezen. In totaal heeft het apparaat 12 verschillende functies voor je om van alles bij te houden. Zo houdt het ding bij wat je huidige snelheid is, wat je gemiddelde snelheid is en krijg je een overzicht van je snelheidsverloop. Dat laatste betekent dat je huidige snelheid wordt vergeleken met je gemiddelde en maximum snelheid.

Lidl fietscomputer

Tijd en afstand functies

Naast de snelheidfuncties zijn er ook tijd functies. Hiermee kun je ten eerste zien hoe laat het is, maar ook hoe lang je elke dag of in totaal hebt gefietst. Verder laat de fietscomputer je onder andere ook zien wat de afstand is die je dagelijks aflegt en hoeveel km je in totaal hebt afgelegd. Uiteraard zijn er nog wat meer functies, waaronder een thermometer en een automatische start/stop.

Vanaf dinsdag 23 april

Officieel is de fietscomputer vanaf volgende week dinsdag beschikbaar in de Lidl webshop voor 29,99 euro. Je kunt hem echter nu ook al bestellen en als het goed is heb je hem dan binnen drie werkdagen in huis. Ook voor kinderen kan het leuk zijn om samen met je erop uit te trekken, maar ze hebben dan wel een wat kleiner fietsje nodig. Wat dat betreft is de Monkeycycle een kinderfiets, die je redelijk wat geld kan besparen. Het ding kun je namelijk ook transformeren tot verschillende soorten fietsen en zelfs ook een kinderwagen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: draadloze fietscomputer
Sluiten