Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 20 dec 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: draadloze oordopjes

Muziek is overal om ons heen kan behoorlijk wat invloed hebben op onze stemming. Als je je bijvoorbeeld al wat melodramatisch voelt kunnen nummers van The Smiths je nog wat extra dramatisch maken. Aan de andere kant kan muziek je ook weer een boost geven en het gevoel opwekken dat je alles aankunt. Als je wel eens bent gaan hardlopen op Eye of the Tiger, weet je precies wat we bedoelen. Om muziek on-the-go te beluisteren heb je we iets nodig om het van je smartphone naar je oren te krijgen, zodat je niemand anders ermee lastig valt. En deze week heeft Lidl daarvoor handige Bluetooth in-ear oordopjes voor je in een opbergbox, die ze meteen ook weer oplaadt.

In-ear oordopjes met Bluetooth 5.0

Doordat de oordopjes draadloos zijn, heb je een stuk meer bewegingsvrijheid en hoef je je geen zorgen te maken over een draad dat ergens achter kan blijven haken of je smartphone uit je zak rukt en hem te pletter gooit op de grond. De oordopjes ondersteunen Bluetooth 5.0, wat bijvoorbeeld een groter bereik heeft ten opzichte van Bluetooth 4.0 en ook de overdrachtssnelheid is wat hoger. Om je muziek te bedienen, kun je natuurlijk je smartphone erbij pakken. Maar je kunt ook meteen aan de slag met het bedienelement op de oordopjes zelf om onder andere het volume te regelen of het volgende nummer op te zetten. Overigens kun je met de knopjes ook meteen oproepen van je telefoon regelen.

Lidl in-ear oordopjes

Bestellen via de Lidl webshop

Zoals gezegd krijg je er ook een handig case bij. Deze dient meteen als 480mAh powerbank en laadt de in-ear oordopjes gelijk voor je op wanneer je ze erin opbergt. De dopjes zijn uitgerust met 50mAh li-polymeer accu’s en deze zouden volledig opgeladen goed moeten zijn voor zo’n drie uur aan luisterplezier. Mocht je ze willen bemachtigen, kun je dat vanaf vandaag doen via de Lidl webshop voor 39,99 euro. Het is alleen een online aanbieding, dus je zult ze niet terugvinden in de fysieke winkel.

Lidl in-ear oordopjes

Als je draadloos naar muziek wilt luisteren, kun je natuurlijk ook gaan voor een Bluetooth koptelefoon. En als je voor het beste wilt gaan, zijn dit de beste twee draadloze koptelefoons van 2018.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: draadloze oordopjes
Sluiten