Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 februari 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: powerbank met draadloos opladen

Zoals we weten is één van de vervelendste dingen aan een smartphone het feit dat hij voor je gevoel veel te snel weer leeg is en je weer op zoek moet naar je oplader. Vooral als je onderweg bent is dat frustrerend. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig een powerbank voor, maar ook met een powerbank zal het je wel eens zijn overkomen dat je geen draden bij je had. Op naar de volgende stap dus en dat is een powerbank, waarmee je draadloos kunt opladen. En deze week kun je er één scoren bij Lidl.

Powerbank met QI-standaard

De powerbank ondersteunt de QI-standaard voor draadloos opladen, wat betekent dat de kans groot is dat ook jouw toestel ermee werkt. Voor de zekerheid kun je natuurlijk altijd nog online even checken wat voor oplader je nodig hebt voor je smartphone. Het is een compact ding van 14,5 x 7,2 x 1,7 cm en om de powerbank zelf van power te voorzien krijg je er een kabel bij van 45 cm.

Lidl draadloze powerbank

8.000mAh batterij

Verder kun je de staat van de 8.000mAh accu in de gaten houden door middel van LED-lampjes, zodat je weet wanneer het weer tijd is om het apparaatje weer op te laden. Ook is het ding uitgerust met een rubberen ring, zodat je smartphone er niet per ongeluk vanaf glijdt en te pletter valt op de grond. Overigens kun je de accu ook gewoon gebruiken om je telefoon met een kabel op te laden.

Lidl draadloze powerbank

Online bestellen

Je kunt de draadloze powerbank bemachtigen in de Lidl webshop voor 19,99 euro. Hiermee krijg je een korting van 20 procent op de originele verkoopprijs. Draadloos opladen is iets dat steeds meer smartphones ondersteunen en sommige toestellen kunnen zelfs ook gebruikt worden om andere dingen mee op te laden. Zo zou je de Samsung Galaxy Buds draadloos kunnen opladen met de aankomende Galaxy S10.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: powerbank met draadloos opladen
Sluiten