Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 3 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: draadloze QI powerbank

Hoewel Qualcomm elk jaar weer met een zuinigere chipset komt en steeds meer smartphones uitgerust worden met een AI om alle processen op het toestel wat efficiënter te laten verlopen, ontkom je er toch niet aan dat je op een gegeven moment toch je smartphone weer moet opladen. En als je net onderweg bent kan het zelfs tegenwoordig nog best lastig zijn om een stopcontact te vinden. Daarom lopen steeds meer mensen standaard met een powerbank rond, maar je moet dan alsnog niet vergeten om je oplaadkabel mee te nemen. Als je geen zin hebt om aan oplaadkabels te denken maar nog wel capabel bent om je powerbank in je tas te stoppen, heeft Lidl deze week een handige draadloze powerbank voor je.

Powerbank met QI standaard

Met de draadloze powerbank hoef je zelfs niet meer aan je kabel te denken, want het enige dat je hoeft te doen om je smartphone op te laden is je toestel op het apparaat leggen. Het ding gebruikt de QI-standaard en de kans is groot dat ook jouw smartphone ermee opgeladen kan worden, Je moet er wel rekening mee houden dat wanneer je draadloos oplaadt, het wel net wat langzamer gaat dan als je een kabel gebruikt. En als je besluit dat je toch sneller wilt opladen, kun je de extra accu ook gewoon gebruiken met een kabel via de USB-aansluiting.

Lidl draadloze powerbank

8.000mAh accu

Het gaat overigens om een 8.000mAh powerbank waar je best weer een eind mee vooruit komt. Uiteraard moet je niet vergeten om het apparaat zelf ook op te laden, anders heb je er alsnog niks aan om het ding bij je te hebben.  Om te zien hoe het met het energieniveau staat, is het ding uitgerust met LED-lampjes. Hoe meer lampjes branden, hoe meer energie je hebt om je smartphone of tablet op te laden.

Lidl draadloze powebank

Bestellen in Lidl webshop

Je kunt de draadloze powerbank in de Lidl webshop scoren voor 24,99 euro. Je kunt bij het bestellen nog gaan voor twee verschillende kleurvarianten, namelijk zwart en antraciet. Mocht je nou echt snel willen opladen onderweg, raden we toch eerder de Pikachu powerbank van Oppo aan. Oppo staat bekend om zijn razendsnelle SuperVOOC oplaadtechnologie en de powerbank zou je smartphone dan ook binnen een mum van tijd weer vol hebben. Als je niet van Pikachu houdt, heb je echter wel een probleem.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: draadloze QI powerbank
Sluiten