Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 23 mei 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: stevige drone voor je vliegkunsten

Hoewel sommige mensen met dit warme weer liever verkoeling zoeken, trekken veel mensen er juist op uit om buiten allerlei activiteiten te ondernemen. Als je bij de laatste groep behoort heeft Lidl binnenkort weer een leuke suggestie voor wat je buiten zou kunnen gaan doen. Vanaf donderdag kun je via de online shop een drone bestellen om eindelijk je vliegkunsten aan de wereld te laten zien.

Lichte stevige ABS-behuizing

Het is een stoer uitziende gadget in het zwart met een stevige, maar lichte ABS-behuizing. Dat betekent dat als je vliegkunsten toch nog niet zo grandioos zijn en je onverhoopt neerstort, je drone het theoretisch gezien zou moeten overleven. Je moet het natuurlijk niet te bont maken. Maar mocht er toch iets kapot gaan, krijg je er in ieder geval wel reserve rotorbladen bij.

Lidl drone

360 graden salto’s

Omdat je niet alleen maar suf wilt rondvliegen, is de Lidl drone uitgerust met een snelle staart om salto’s mee te kunnen maken. Je kunt dan ook 360 graden salto’s maken in alle richtingen en daar hoef je zelf niet eens extra gas voor te geven. Dat doet het apparaatje namelijk helemaal zelf.

Zelfstabiliserende drone

Verder krijg je er een 4 kanaals-afstandsbediening bij en wordt je bij het vliegen geholpen door de zelfstabilisatie feature. Het apparaat heeft een zesassig gyroscopisch regelsysteem. Hiermee kan het de positie zelf bepalen als je bijvoorbeeld begint met vliegen met een “opgooi-start”. Je krijgt er meteen batterijen  en een laadkabel bij, dus je kunt meteen beginnen met vliegen nadat je de drone hebt bemachtigd.

Vanaf donderdag 24 mei is de drone te bestellen via de Lidl webshop voor 19,99 euro. De prijs valt dus ook reuze mee. Overigens hoef je niet per se een drone te kopen, maar kun je er ook zelf één maken. De mannen van YouTube kanaal deDrones gingen ook zelf aan de slag en kwamen uiteindelijk met een heuse pizza drone. Leuk om mee te spelen en lekker om achteraf op te peuzelen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: stevige drone voor je vliegkunsten
Sluiten