Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 23 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: dynamo-campingradio met lamp

Muziek en licht zijn twee dingen die we nodig hebben in ons leven. Natuurlijk zijn het geen echte basisbehoeftes, zoals zuurstof, voedsel en water, maar na de basisbehoeftes zijn ze voor veel mensen toch een belangrijke toevoeging aan het bestaan. Dat betekent dat je zelfs in de middle-of-nowhere nog steeds wilt kunnen genieten van lekkere tunes en wilt zien wat je doet, ook als de middle-of-nowhere betekent dat er geen stopcontacten zijn. Deze week komt Lidl met een mooie oplossing: een dynamo-campingradio met lamp.

Energie opwekken met zwengel of zonnecellen

Natuurlijk kun je overal je powerbank naartoe slepen, maar zelfs die moet op een gegeven moment toch ook weer opgeladen worden. En als er geen stopcontacten zijn, moet je op de een of andere manier zelf energie zien op te wekken. Gelukkig is dat precies wat je met de campinradio kunt doen. Hij is namelijk uitgerust met een zwengel, die je kunt ronddraaien om energie op te wekken. Maar als je na een tijdje een lamme arm hebt, kun je ook de geïntegreerde zonnecellen hun werk laten doen.

Lidl campingradio

Campingradio als powerbank

Als het apparaatje van energie is voorzien, verzorgt hij muziek en dient hij ook nog eens als een lamp. We weten echter dat ook smartphones tegenwoordig voor veel mensen iets zijn geworden, waar ze altijd mee bezig moeten zijn. Wanneer je toestel leeg dreigt te raken, kun je de campingradio zelfs ook gebruiken om hem op te laden. Hiervoor krijg je er ook meteen een adapterkabel bij.

Vanaf donderdag 23 augustus

Vanaf vandaag ligt de dynamo-campingradio met lamp bij de Lidl en kun je hem toevoegen aan je survival collectie. Voor 12,99 euro kun je hem in de winkel ophalen of bestellen via de Lidl webshop. Mocht je overigens dusdanig in de middle-of-nowhere zitten dat je ook geen bereik hebt, dan heeft goTenna daar de oplossing voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: dynamo-campingradio met lamp
Sluiten