Ilona Braam
Ilona Braam Deals 15 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: elektrische onkruidverdelger

Over een paar dagen is het alweer lente en dat betekent hopelijk ook dat het eindelijk wat warmer begint te worden. Helaas betekent het ook dat onkruid er weer zin in begint te krijgen in de tuin en vooral als het tussen je tegels groeit, kan het lastig zijn om het weer te verwijderen. Bij Lidl kun je volgende week echter een elektrische onkruidverdelger scoren om alvast voorbereid te zijn op het aankomende onheil.

Snel en milieuvriendelijk

De onkruidverdelger is van het merk Florabest en heeft een vermogen van 2.000 watt. Om het onkruid aan te pakken, houdt je de verdelger in de buurt en binnen een paar seconden wordt het onkruid hierdoor verhit. Dat zorgt er weer voor dat de cellen van het onkruid openbarsten, waardoor het volledig uitdroogt en uiteindelijk afsterft. Het is een stuk efficiënter dan met een schoffel aan de slag gaan en milieuvriendelijker dan chemische onkruidverdelgers.

Lidl elektrische onkruidverdelger

Niet alleen een onkruidverdelger

Je kunt het apparaat overigens ook voor andere dingen gebruiken dan alleen onkruid. Je krijgt er namelijk verschillende opzetstukjes bij, waardoor je bijvoorbeeld ook aan de slag kunt met het afbranden van verf, het losmaken van stickers of zelfs het aansteken van je barbecue. In totaal krijg je er vijf opzetstukken bij, namelijk een kegelmond, spatelmond, vlak mondstuk, verloopmondstuk en een barbecuemondstuk.

Vanaf maandag 18 maart

De elektrische onkruidverdelgers is vanaf maandag 18 maart beschikbaar voor 19,99 euro. Het gaat om een online aanbieding en zoals altijd kun je het ding ook alvast bestellen in de Lidl webshop als je er zeker van wilt zijn dat je niet achter het net vist. Als je nou helemaal geen zin hebt om iets met onkruid te doen, kun je ook voor de Tertill robot gaan. Deze is bedacht door de uitvinder van de Roomba robostofzuiger en maakt helemaal zelf korte metten met vervelend onkruid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!