Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 22 augustus 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: elektrische onkruidverdelger

Ze zeggen weleens “onkruid vergaat niet” en wie “ze” ook zijn, ze lijken gelijk te hebben. Als je de afgelopen weken veel in de tuin heb gezeten met je barbecue, is de kans groot dat je je hebt geërgerd aan onkruid met een behoorlijk doorzettingsvermogen. Simpelweg schoffelen heeft doorgaans niet zoveel zin en binnen de kortste keren zijn de sprietjes gewoon weer terug als een soort bad guy in een slechte horrorfilm. Lidl heeft gelukkig deze week een geweldige oplossing: een elektrische onkruidverdelger.

Elektrische onkruidverdelger milieuvriendelijk

Zoals gezegd lijkt onkruid niet onder de indruk te zijn van je schoffel en komt het gewoon weer terug. Een andere optie is natuurlijk een chemische onkruidverdelger en die werkt meestal wel beter dan je schoffel. Maar bedenk wel dat je dan allerlei chemische stoffen in de grond stopt en ergens weet je dat er ooit een moment komt, dat je wenste dat je dat niet had gedaan. Een elektrische onkruidverdelger is een milieuvriendelijke manier om je onkruid aan te pakken, zonder dat je rug eraan gaan. Er wordt namelijk hete lucht gebruikt zonder schadelijke stoffen, maar welke de ongewenste plantjes toch overweldigt. Als je ook nog duurzame energie zou gebruiken, zou gebruik ervan verder al helemaal milieuvriendelijk zijn.

Lidl elektrische onkruidverdelger

Ook verfafbrander en bbq aansteker

Het gaat om een 2.000 watt apparaat dat je overigens niet alleen hoeft te gebruiken om je onkruid aan te pakken. Je kunt hem namelijk ook gebruiken om bijvoorbeeld verf van de muur te halen. Het enige wat een verfafbrander eigenlijk doet, is hete lucht blazen zodat de verf eraf komt. En dat is nou precies wat de elektrische onkruidverdelger ook doet. Ook het aansteken van de bbq verzorgt het ding zonder moeite en als het goed is kunnen we voor de herfst nog wel een paar keer lekker vlees op de grill gooien.

Je krijg vijf verschillende opzetstukken met het apparaat om hem altijd optimaal in te kunnen zetten. Vanaf donderdag 23 augustus is de elektrische onkruidverdelger verder te koop bij Lidl voor 19,99 euro. Als je lui bent, kun je hem ook via de site bestellen. En als je echt lui bent kun je ook gaan voor de Tertill: een robotje dat zelf onkruid voor je aanpakt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: elektrische onkruidverdelger
Sluiten