Action en Aldi superaanbieding van de week: elektrische tandenstoker

Naarmate je ouder begint te worden, begin je je steeds meer te realiseren dat het toch echt verstandiger is om voor het slapen gaan je tanden te poetsen en goed te flossen. Waar je ouders je vroeger pushten om goed voor je tanden te zorgen, worden het later doembeelden van een kunstgebit dat ‘s nachts in een glas naast je bed blijft liggen. Gelukkig is dat nog ver weg, als het al gebeurt, en kun je in ieder geval je best doen om het zo lang mogelijk uit te stellen. Lidl helpt je daar de aankomende week mee met verschillende tools, waaronder een efficiënte elektrische tandenstoker.

Poetsen en flossen

Hoewel veel mensen het met moeite voor elkaar krijgen om toch elke dag hun tanden te poetsen, vinden ze er ook nog bij flossen toch nog een stap te ver gaan en soms zelfs een wat onnodige stap. Je tanden zijn tenslotte toch al gepoetst? Toch is het eigenlijk even belangrijk om ook goed tussen je tanden schoon te maken, waar je tandenborstel niet helemaal bij komt. Anders kan er daar alsnog tandplak ontstaan en dat betekent ook bacteriën die vrij spel krijgen in je mond.

Lidl elektrische tandenstoker

Elektrische tandenstoker met extra opzetstukjes

Gelukkig verzinnen ze allerlei gadgets om het allemaal wat makkelijker en sneller te maken, zoals bijvoorbeeld een elektrische tandenborstel. Daarnaast kun je bij Lidl deze week ook terecht voor een elektrische tandenstoker om het helemaal af te maken. Het ding komt met een dunne bewegende nylon punt, die makkelijk tussen je tanden kan om schoon te maken. En omdat je niet telkens hetzelfde vieze opzetstukje gaat gebruiken, krijg je er meteen dertig bij.

Vanaf donderdag 21 februari

Je kunt de elektrische tandenstoker bij Lidl scoren vanaf donderdag 21 februari voor 7,99 euro. Een alternatief is een monddouche, waarmee je met stralen water tussen je tanden kunt schoonmaken. Ook dat vind je vanaf donderdag bij Lidl in de winkel. Beide gadgets zijn overigens ook in de webshop te vinden. Dan bestaat er tegenwoordig ook nog zoiets als de Y-brush. Deze innovatieve tandenborstel zou je tanden binnen 10 seconden helemaal clean clean clean krijgen.

Lidl

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: elektrische tandenstoker
Sluiten