Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: espressomachine om mee wakker te worden

Cafeïne is een stof die we ‘s ochtends maar al te graag tot ons nemen, wanneer ons lichaam even een boost nodig heeft om weer wakker te worden. Dat gebeurt uiteraard in de vorm van een kopje koffie van zwart tot heerlijk schuimig en sommige mensen gaan er zelfs helemaal voor met een artwork van koffieroom. Als je ‘s ochtends wel een boost kunt gebruiken om je koffie boost te krijgen, kun je volgende week bij Lidl terecht. Je kunt daar namelijk een Silvercrest espressomachine scoren om je uit de brand te helpen.

Espresso, cappuccino of macchiato

De espressomachine komt in een metalen uitvoering met zwart en is geschikt voor gemalen koffie. Je hebt verschillende opties wat betreft je drankje en zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een kleine of grote espresso. Daarnaast zijn er ook andere standen voor een kleine of grote cappuccino en een latte macchiato.

Lidl espressomachine

Espressomachine met krachtige pomp

Uiteraard moet het apparaat hiervoor water en melk hebben en voor het water krijg je een tank van 1,2 liter. Om melk toe te voegen is er weer een tank van 0,7 liter en een krachtige pomp van 15 bar zorgt ervoor dat je melk lekker opgeschuimd wordt. Verder is het ding onder andere nog uitgerust met een zeefopzetstuk om twee kopjes tegelijkertijd te zetten en een uittrekbaar plateau speciaal voor espressokopjes.

Lidl espressomachine

Vanaf maandag 18 februari

Je kunt de espressomachine in de Lidl online shop scoren vanaf volgende week maandag voor 99,99 euro. Om je koffiebonen te vermalen, kun je er ook meteen terecht voor een elektrische koffiemolen. En om ervoor te zorgen dat je koffie vervolgens ook lekker warm blijft, kan dit docking station je weer helpen. Hij zorgt er ook meteen voor dat je biertje koud blijft en dat je smartphone opgeladen wordt.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: espressomachine om mee wakker te worden
Sluiten