Home 10 sep 2018 Ilona Braam

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: familie-toiletbril

Hoewel de meeste mensen ontzettend blij zijn met hun kinderen, zijn er tijdens het opgroeien toch wel een paar lastige obstakels die overwonnen moeten worden. Zo moeten ze leren lopen en praten, maar als eerste wil je eigenlijk het liefst dat ze meteen gewoon bedenken dat ze naar de wc moeten en niet hun behoeftes blijven doen in hun pamper. Als het je is gelukt om je kleintjes zindelijk te krijgen, heeft Lidl deze week een handige toiletbril voor het hele gezin. Het ding zorgt ervoor dat je ijverige kinderen niet onverhoopt verdwijnen in de wc.

Kleinere bril voor de kids

Je moet je namelijk wel bedenken dat je kids nu misschien wel zelf kunnen bedenken dat ze naar de wc moeten gaan, maar dat het nog best tricky kan zijn om erop te klimmen en er niet in te vallen als je zo klein ben. De toiletbril van Lidl heeft daarom nog een verscholen kleiner zitgedeelte, dat je bovenop de normale bril kunt klappen. Dit zorgt ervoor dat de opening wat kleiner wordt en kleine mensjes ook gewoon rustig kunnen zitten zonder het gevaar van in de wc vallen.

 

Lidl familie-toiletbril

Toiletbril automatisch naar beneden

Wanneer je als volwassene naar de wc gaat, kun je de kleine zitting weer omhoog klappen, zodat je weer te maken hebt met een normale toiletbril. Vooral voor mannen is dat een must en die kunnen beter nog de hele bril even omhoog klappen als ze bepaalde behoeftes komen doen. Niemand zit natuurlijk te wachten op pis op de bril maar mocht dat toch gebeuren, is hij weer snel schoon te maken dankzij het gladden en porievrije oppervlak. Er is zelfs eraan gedacht dat mannen de bril vervolgens nooit meer omlaag doen en dat hoeft ook niet meer. Er is een automatisch mechanisme dat dit taakje overneemt.

Vanaf donderdag 13 september

Vanaf donderdag 13 september is het zover en kun je de familie-toiletbril scoren bij Lidl voor 19,99 euro. Wanneer je kleintjes eindelijk groot genoeg zijn geworden om de normale bril te gebruiken, zou je ook voor een upgrade kunnen gaan. Na slimme speakers en displays is er tegenwoordig namelijk ook een slimme wc.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: familie-toiletbril
Sluiten