Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 22 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: fietscomputer met twaalf functies

Nu het zonnetje weer lekker schijnt is het weer tijd om eropuit te trekken. Als je op pad gaat met een elektrische fiets, heb je doorgaans aan het stuur ook een handig display zitten om van alles over je rit bij te houden. Op je normale fiets is dat niet standaard het geval, maar zo’n display is makkelijk te regelen. Zo kun je bij Lidl op het moment een Sigma Sport fietscomputer scoren met een mooie korting.

Verschillende snelheidsfuncties

De Lidl fietscomputer komt in een rood/zwart design en heeft een groot display, waarop je onderweg makkelijk je stats kunt lezen. In totaal heeft het ding twaalf functies voor je om mee aan de slag te gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende snelheidsfuncties en kun je bijhouden wat je huidige, gemiddelde en maximum snelheid is. Ook kun je een snelheidsverloop bekijken, waarbij je gemiddelde snelheid met je huidige snelheid wordt vergeleken.

Lidl fietscomputer

Automatische start/stop functie

Naast je snelheid kun je ook meteen zien wat je totaal afgelegde afstand is en wat je dagelijks aan kilometers aflegt. Uiteraard kun je op het display ook zien hoe laat het is. Daarnaast is het ook mogelijk om bij te houden hoe lang je elke dag hebt gefietst en wat je totale reistijd is. Het apparaat is ook uitgerust met een thermometer en het is mogelijk om het contrast van het display aan te passen. Verder komt de fietscomputer met een automatische start/stop functie en is er een batterijbesparende standby modus.

Scoren in de Lidl webshop

Je kunt de Sigma fietscomputer bestellen in de Lidl webshop voor 19,99 euro. Hiermee krijg je een mooie korting van 33 procent op de normale prijs van 29,99 euro. Mocht je nou toch liever elektrisch willen fietsen, is er onlangs een veelbelovende nieuwe e-bike gelanceerd. Maak kennis met de Turbo Creo SL, waarmee je harder en verder gaat dan ooit.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: fietscomputer met twaalf functies
Sluiten