Ilona Braam
Ilona Braam Deals 26 feb 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: handige fietscomputer

Als je de fiets op stapt voor een workout is het altijd fijn om meteen stats bij de hand te hebben van hoe goed je het doet en hoe ver je al bent gekomen. Dat kun je tegenwoordig natuurlijk makkelijk met je smartphone doen, maar sommige mensen vinden het toch minder fijn om hun smartphone in een houder aan hun fiets te hangen aangezien de dingen behoorlijk duur kunnen zijn. Gelukkig hoef je er niet per se je smartphone voor te gebruiken en bij Lidl kun je volgende week een handige fietscomputer scoren om je onderweg bij te staan.

Groot display met achtergrondverlichting

De fietscomputer is uitgerust met een relatief groot display met achtergrondverlichting, waarop verschillende statistieken worden weergegeven. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe snel je fietst, welke afstand je al hebt afgelegd en hoe lang je al bezig bent. Daarnaast is er meteen ook een calorie- en vetverbrandingsteller en kun je in de gaten houden hoe laat het is en wat de temperatuur is. Je kunt ervoor kiezen om één van deze gegevens onderweg constant in de gaten te houden, maar er is ook een scanmodus welke je alle gegevens één voor één laat zien in een herhalende cyclus.

Lidl fietscomputer

Besparing CO2-uitstoot

Sommige mensen stappen niet op de fiets voor een workout, maar omdat het een milieuvriendelijk alternatief is voor in de auto stappen. Speciaal voor die mensen is er ook de optie om in de gaten te houden hoeveel CO2-uitstoot je al hebt bespaard vergeleken met een autorit. Verder is het ding spatwaterdicht en kun je het apparaatje gebruiken in zes verschillende talen, waaronder Nederlands.

Lidl fietscomputer

Fietscomputer vanaf maandag 4 maart

Mocht je met het apparaatje aan de slag willen, kun je de fietscomputer bij Lidl scoren vanaf maandag 4 maart voor 7,99 euro. Ook is hij online te bestellen met een leveringstijd van maximaal vijf werkdagen. Een andere leuke gadget voor je fiets is de Bisecu. Dit slimme fietsslot beschermt je fiets en gaat automatisch weer open wanneer je in de buurt bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: handige fietscomputer
Sluiten