Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 9 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: fitness trampoline om in vorm te komen

Iets meer dan een week geleden had Aldi een trampoline voor de kinderen in de aanbieding en als je het stiekem zelf ook leuk vindt om af en toe op en neer te springen, hebben we goed nieuws. Deze week heeft Lidl namelijk ook een trampoline in de aanbieding en deze keer is hij juist voor volwassenen. Het gaat namelijk om een fitness trampoline, waarmee je meteen ook lekker in vorm kunt komen.

Trampoline voor evenwicht, kracht en uithoudingsvermogen

Het springen op een trampoline lijkt op iets dat niet niet al te veel moeite kost, maar als je het wel eens hebt gedaan weet je dat het een ware workout kan zijn. Zo’n trampoline is dan ook niet eens zo’n gek idee om fit te worden. Daarnaast helpt het je ook met het trainen van je evenwicht, beweeglijkheid, kracht en coördinatie. Het ding is uitgerust met een stang en handel, zodat je je stevig vast kunt houden. Om er verder voor te zorgen dat je je niet opeens op de grond bevindt, krijg je er ook nog ademende sokken met een anti-slip zool bij.

Lidl fitness tramppoline

(Redelijk) makkelijk op te bergen

Uiteraard zou de trampoline zelf ook wild kunnen gaan doen als je erop gaat springen en daarom is hij uitgerust met antislipvoeten. Hierdoor blijft het ding stevig op zijn plek staat terwijl je uit je dak gaat. Verder kun je de voeten er ook helemaal afdraaien als je klaar bent met je workout, zodat je het ding makkelijker ergens kunt opbergen. Als laatste krijg je er ook nog een dvd bij met oefeningen voor als je geen inspiratie hebt.

Lidl fitness trampoline

Vanaf donderdag 11 april

Je kunt de fitness trampoline vanaf donderdag bemachtigen bij Lidl voor 39,99 euro. Normaal gesproken kost hij 49,99 euro, dus je hebt ook nog een mooie korting te pakken. Overigens kun je hem ook bestellen in de Lidl webshop en dan heb je hem binnen drie werkdagen in huis. Mocht je verder nog op zoek zijn naar lekkere workout muziek, moet je zeker deze workout songs op Spotify even beluisteren.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: fitness trampoline om in vorm te komen
Sluiten