5 gadgets die deze week extra goedkoop zijn bij Lidl

Deals Jeroen Kraak 7 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Jouw vrienden van WANT pluizen wekelijks de Lidl-folder uit om voor jou de beste gadgets voor een lage prijs te vinden. Deze week onder andere een elektrische fiets en de ideale keukengadgets.

Lidl is echt niet alleen de plaats voor je dagelijkse boodschappen zoals eieren, melk en kaas. Ook heeft de Duitse supermarkt flink veel gadgets in het assortiment. Wij vertellen je op welke gadgets er deze week flinke korting zit, zodat je ze niet mist.

5 top-gadgets uit de Lidl-folder

Maar welke vijf aanbiedingen uit de Lidl-folder zijn deze week niet te missen? Hier komen ze.

#1 Philips Airfryer uit de Lidl-folder

Philips heeft een aantal producten die niet in je huis mogen ontbreken. Eén daarvan is de Airfryer. Op deze manier geniet je van een frietje of een frikandel zonder je schuldig te hoeven voelen. In plaats van olie of vet frituurt het apparaat met hete lucht. Dat betekent dus minder calorieën, want het zorgt voor tot 90 procent minder vet. Lidl stunt nu met de prijs.

De Philips Airfryer HD9200/90 heeft een inhoud van 4,1 liter. Hierdoor kun je er flink wat snacks instoppen. Bovendien gebruikt het apparaat ook nog eens 60 procent minder energie dan een oven. Nu scoor je ‘m extra voordelig, want in plaats van 129,99 euro betaal je nu 69,99 euro.

Philips Airfryer Lidl
Beter frituren. (Afbeelding: Lidl)

#2 Colorado e-bike Arrow

Lidl lijkt haast een fietsenwinkel met alle elektrische fietsen die bij de supermarkt verkrijgbaar zijn. Eén van de toppertjes uit de folder is de Colorado e-bike Arrow. Het was al de ideale budget e-bike en nu al helemaal door de korting die je erop krijgt.

Deze elektrische fiets heeft een actieradius van 100 kilometer. Je kiest tijdens het fietsen makkelijk uit een van de zeven versnellingen en vijf verschillende ondersteuningsniveaus. Zo bepaal je makkelijk hoe hard je wil trappen. Normaal kost dit exemplaar 1.399 euro, maar nu heb je ‘m al voor 799 euro.

Colorado elektrische fiets Lidl
Op pad met de elektrische fiets. (Afbeelding: Lidl)

#3 Fietsendrager

Wat is er nu mooier dan gebieden verkennen met de fiets? Een fietsendrager is een ideale gadget daarvoor, want daarmee neem je jouw stalen gemotoriseerde ros overal mee naartoe. Sterker nog, er passen er vier op. Zo fiets je door de Limburgse heuvels of langs de Friese meren.

Lidl heeft nu het ideale exemplaar in de aanbieding. In de Lidl-folder staat de EUFAB Amber 4. Hierop kun je vier fietsen zetten. Houd wel rekening met het maximale gewicht. Dit exemplaar kost nu 269 euro in plaats van 509,95 euro.

Fietsendrager Lidl
Neem je fiets overal mee naartoe! (Afbeelding: Lidl)

#4 Jacuzzi

Het is helaas niet de zomer waarop we hoopten, maar misschien heeft het einde van augustus nog iets moois voor ons in petto. Gelukkig ben je met deze jacuzzi uit de Lidl-folder minder afhankelijk van het weer, want deze kan het water verwarmen tot 40 graden. Zo geniet je buiten nog steeds, ondanks de wat lagere temperaturen.

Dit exemplaar heeft 120 luchtjets waaruit de bubbels komen. In totaal kunnen er vier personen in plaatsnemen. Lidl heeft nu een flinke aanbieding voor de opblaasbare jacuzzi. In plaats van 599,95 euro, betaal je nu maar 349 euro. Ideaal om dus nog deze maand te genieten van het buiten zijn.

Oblaasbare jacuzzi Lidl
Lekker bubbelen. (Afbeelding: Lidl)

#5 Keukenmachine

We sluiten deze Lidl-lijst af met een ideale gadget voor in de keuken. Dit apparaat uit de folder is zowel te gebruiken als keukenmachine en als blender. Je slaat dus twee vliegen in een klap.

Dit gadget is dus ideaal om te hakken, te mixen, te raspen, te kneden, te roeren en te emulgeren. Doordat dit product in de aanbieding is, betaal je flink minder. Normaal betaal je voor het apparaat 59,99 euro, maar nu kost het je 39,99 euro.

Keukenmachine Lidl
Lidl hakt niet alleen in groenten, maar ook in de prijs. (Afbeelding: Lidl)

Waarom elektrische fietsen en elektrische auto’s in de hens vliegen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen