Lidl knalt vanwege Black Friday flinke korting op deze 65-inch 4K smart tv

Deals Jeroen Kraak 20 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Het kan je vast niet ontgaan zijn: Black Friday komt eraan. Flink wat winkels bieden deze week producten met hoge korting. Lidl is daarop geen uitzondering. Het heeft deze 65-inch smart tv in de aanbieding.

Black Friday is voor ons een van de favoriete evenementen. Het is het moment om gadgets met een hoge korting te scoren. Om het jou wat makkelijker te maken om de ideale korting te vinden, zetten we alle deals voor jou op een rijtje. Zo heb je naast deze smart-tv-aanbieding van Lidl ook de tijd om op zoek te gaan naar andere producten.

De smart tv uit de Lidl-folder

Wellicht denk je niet meteen aan Lidl als je op zoek bent naar een smart tv. Toch is het een ideaal adres om er eentje te scoren. Vooral omdat ze flink goedkoper zijn dan dat je gewend bent. Tijdens Black Friday stunt het met een exemplaar van Toshiba en dat is zeker geen B-merk. De Japanners weten prima hoe ze een goede televisie in elkaar moeten zetten.

Deze smart tv van Toshiba uit de Lidl-folder heeft een afmeting van 65-inch. Hiermee verander je de huiskamer in een heerlijke thuisbioscoop. Des te meer omdat het een 4K-televisie is wat dus scherp beeld betekent. De resolutie is dan ook 3.840 bij 2.160 pixels.

De smart tv ondersteunt daarnaast ook Dolby Vision HDR. Dat betekent dat de kleuren echt van je scherm afspatten en de helderheid automatisch wordt aangepast op de televisie. Hierdoor krijg je levensecht beeld.

De ideale Black Friday-aanbieding

Het fijne aan deze Lidl-aanbieding is dat het een echte smart tv is. Er zit dan ook een Chromecast ingebouwd met Android TV. Hierdoor download je heel makkelijk je favoriete streamingdiensten, maar ook YouTube en andere apps op je televisie. Je hoeft hiervoor dus geen apart kastje meer te kopen.
Lidl stunt met smart tv uit folder tijdens Black Friday

Black Friday betekent flinke korting en die krijg je dan ook bij Lidl. Normaal kost dit model uit de folder 1.049 euro, maar deze week krijg je een korting van 52 procent. Dat betekent dat je nog 499 euro betaalt voor deze aanbieding.

Moet je in 2023 een 8K televisie kopen of is 4K genoeg?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen