Lidl stunt met spotgoedkope 4K smart-tv voor het EK

Deals Jeroen Kraak 30 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Het EK komt er bijna aan en dus is het de ideale tijd om een nieuwe smart-tv te scoren. Lidl heeft er eentje die nu 400 euro voordeliger is.

Voor veel mensen is het EK het moment om te kijken naar een nieuwe smart-tv. Je wilt de prestaties van het Nederlands elftal natuurlijk zo duidelijk mogelijk zien, al is het maar om tegen iedereen te vertellen waarom Ronald Koeman weer eens een slechte beslissing heeft gemaakt.

Toch zijn nieuwe smart-tv’s behoorlijk prijzig. Bij Lidl is dat niet het geval, want daar scoor je nu 400 euro korting op een exemplaar van Toshiba. Maar naast voetbal krijg je ook nog slimme functies via het platfom Vidaa.

De spotgoedkope smart-tv van Lidl

Toshiba is geen onbekende als het gaat om apparaten. Het bedrijf maakt naast laptops ook prima smart-tv’s. Een uit die laatste groep is nu bij Lidl in de aanbieding. Om precies te zijn gaat het om een 55-inch exemplaar met 4K beeld.

4K is meer dan genoeg voor een 55-inch smart-tv. Sterker nog, 8K is daarop niet eens goed te zien. Met 4K, Dolby Vision, HLG en HDR 10 ben je verzekerd van prachtige kleuren op je scherm. Zo geniet je nog meer van je favoriete film of voetbalwedstrijd. Bovendien gebruikt Toshiba zijn Tru-technologie zodat beelden er nog realistischer uitzien.

Lidl stunt met spotgoedkope 4K smart-tv voor het EK
(Afbeelding: Lidl)

Dit exemplaar bij Lidl ondersteunt daarnaast ook Dolby Audio, waardoor je naast het beeld ook helemaal kunt genieten van het geluid. Om dat nog beter te krijgen, werkt Toshiba hiervoor samen met Onkyo, een bedrijf dat geluidinstallaties maakt. Met Google Assistent en Alexa kun je de televisie ook nog met je stem bedienen.

Zo veel betaal je nu

Dit exemplaar van Toshiba is een echte smart-tv, want hierop draait het platform Vidaa. Via Vidaa kun je makkelijk je favoriete apps en streamingdiensten installeren zoals Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en zelfs Videoland.

400 euro korting is veel, maar al helemaal als je naar de prijs kijkt. Normaal kost dit exemplaar je 699 euro, maar met die korting kost de smart-tv bij Lidl nu 299 euro. Met 57 procent korting op een 4K-tv van 55 inch is dat absoluut een goede deal te noemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen