Lidl haalt opnieuw 450 euro van de prijs af van dit koffiezetapparaat

Deals Jeroen Kraak 17 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl heeft regelmatig koffiezetapparaten in de aanbiedingen. Een van onze favorieten is nu net zo goedkoop als december van het afgelopen jaar.

Dit volautmatische koffiezetapparaat van Krups zit al een flinke tijd in het assortiment van Lidl. Toch is dit exemplaar zelden zo goedkoop als op dit moment.

Maar waarom is dit nou zo’n interessante aanbieding? Wij vertellen het je.

Het volautomatische koffiezetapparaat van Lidl

Als je onze deals-artikelen regelmatig leest, heb je ‘m vast weleens voorbij zien komen: de Krups EA 8155. Dit is een volautomatisch koffiezetapparaat, waardoor je geen moeite hoeft te doen om een goede kop koffie te krijgen.

Dit koffiezetapparaat heeft een groot, gemakkelijk af te lezen scherm. Via de knoppen eronder selecteer je simpel wat voor soort koffie je graag wilt drinken. Zo kies je gemakkelijk of je bijvoorbeeld een espresso of een americano wilt.

Lidl haalt opnieuw 450 euro van de prijs af van dit geniale koffiezetapparaat
(Afbeelding: Lidl)

Ook cappuccino’s zijn heel makkelijk te bereiden met dit apparaat dat in de aanbieding is bij Lidl. Dat doe je via het speciale melkpijpje. Deze schuimt de melk meteen op. Daarnaast is er ook een stoomfunctie voor het apart opschuimen van de melk.

Het toppunt van dit koffiezetapparaat

Het toppunt van dit koffiezetapparaat is de metalen zetgroep die alleen te vinden is op de machines van Krups. Dit zorgt ervoor dat het apparaat een lange levensduur heeft en dat de koffie altijd warm is. Bovendien komt het koffiepoeder niet in aanraking met kunststof. Door het gesloten zetsysteem is dit koffiezetapparaat bij Lidl tevens heel makkelijk schoon te maken.

Het gepatenteerde compacte thermobloksysteem zorgt ervoor dat het water snel warm wordt, waardoor je dus niet te lang hoeft te wachten op je kopje koffie.

De geïntegreerde verstelbare metalen conische molen heeft drie verschillende standen. Zo worden de koffiebonen precies gemalen zoals je wilt. In het bonenreservoir is er genoeg ruimte voor 275 gram bonen.

Zoveel kost dit exemplaar bij Lidl

Dan blijft alleen de prijs nog over. De adviesprijs van dit koffiezetapparaat ligt op 749,99 euro, al is dit apparaat vaker flink goedkoper te vinden bij Lidl. De prijs ligt nu op 299 euro, wat net zoveel was als het vorige laagste punt in december. Vaak is dit apparaat dan ook duurder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen