De ideale elektrische mountainbike in de aanbieding bij Lidl

Deals Jeroen Kraak 11 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Elke dag zoeken jouw vrienden van WANT naar de beste aanbiedingen op het internet. Vandaag hebben we de ideale elektrische mountainbike bij Lidl. Een goed alternatief voor de reguliere elektrische fiets.

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar het vroeger vooral ouderen waren die de e-bike gebruikten, fietsen tegenwoordig ook veel jongeren op hun gemotoriseerde tweewieler. Daardoor is de fiets er nu in allerlei soorten. Lidl heeft nu een heel speciale.

De bijzondere elektrische fiets van Lidl

Zoals gezegd zijn elektrische fietsen lang niet meer alleen stadsfietsen met een motor en accu. Je hebt tegenwoordig fatbikes, elektrische bakfietsen en ook gemotoriseerde racefietsen. In die laatste categorie past de e-bike van Lidl het best. Dat is namelijk een elektrische mountainbike.

Met deze elektrische fiets kun je makkelijk van de gebaande paden af en het avontuur opzoeken in bijvoorbeeld het bos. Dit is namelijk gewoon een mountainbike, maar dan met een motor en accu. Zo kom je nog makkelijker een heuveltje op. In de stad heeft dit model echter ook een zeer stoere uitstraling, waardoor het ook een ideaal alternatief is voor de reguliere e-bike.

Deze elektrische fiets bij Lidl kan rekenen op 27 Shimano-versnellingen, waardoor je moeiteloos bergop en -af kan. Op een volle accu gaat dit model tussen de 80 en 120 kilometer mee. Je kunt dus ook prima wat langere tochten met deze mountainbike maken.

Het frame zelf is gemaakt van aluminium, waardoor de fiets wat lichter is. Daarnaast beschikt het 27,5-inch velgen en is de motor in het achterwiel gemonteerd.

Elektrische fiets Lidl
De mountainbike van Lidl. (Afbeelding: Lidl)

Zoveel kost de mountainbike

Die specs zijn leuk en aardig, maar hetgeen waar je het meest benieuwd naar bent is waarschijnlijk de prijs. Bij Lidl kost deze elektrische fiets je 1.299 euro.

Wekelijks maken we voor jou ook een speciale lijst van de beste aanbiedingen bij Lidl, Aldi, Action en Kruidvat. Deze vind je hier.

5 tips om de accu van je elektrische fiets optimaal op te laden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen