Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 11 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: futuristische Bluetooth soundtower

Muziek is voor veel mensen een belangrijk deel van het leven en het is dan ook niet verrassend dat je op straat behoorlijk wat mensen ziet rondlopen met oordopjes in. Doorgaans betekent het dat er naar een lekkere afspeellijst wordt geluisterd en af en toe worden oordopjes ook wel eens ingezet om vervelende mensen op afstand te houden. Ook in huis is muziek belangrijk en om binnen je tunes af te spelen, heeft Lidl op het moment een Bluetooth soundtower voor je in de aanbieding.

Futuristisch design

De Bluetooth soundtower heeft een futuristisch uitziend design, waarbij metalen onderdelen worden gecombineerd met transparantie en een stukje zwart om het af te maken. Het design is strak en minimalistisch, wat ervoor zorgt dat het ding niet meteen je hele woonkamer overneemt. De diameter van het breedste gedeelte is 28,8 cm, waardoor je in principe overal wel een plek zou moeten vinden voor de speaker.

Lidl Bluetooth Soundtower
Bron: Lidl

Geïntegreerde radio

Zoals gezegd is er Bluetooth van de partij, zodat je draadloos je muziek kunt streamen. Daarnaast staat de Lidl soundtower natuurlijk ook strak naast je televisie om je series tot leven te brengen. Een 50 watt subwoofer zorgt voor een lekkere bass om het geluid nog wat extra oomph te geven. Verder heeft het apparaat ook nog een ingebouwde radio, als je even zelf even geen inspiratie hebt.

Lidl Bluetooth Soundtower
Bron: Lidl

Bestellen in de Lidl webshop

Je kunt de Bluetooth soundtower op het moment scoren in de Lidl webshop voor 99,99 euro. Normaal gesproken kost het ding 179 euro, dus je hebt meteen ook lekkere korting te pakken. Ook voor een wat compactere speaker kun je overigens in de Lidl webshop terecht. Ze hebben namelijk ook een waterdichte mini speaker in de aanbieding om overal met je mee te nemen.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: futuristische Bluetooth soundtower
Sluiten