Jelle van Es
Jelle van Es Betaalbare Tech 14 mrt 2022

Op zoek naar toffe gadgets? Deze 10 zijn nu lekker scherp geprijsd

#2 Aldi aanbiedingen week 11 2022

Wie is de grootste concurrent van Lidl? Precies, dat is de Aldi. Zowel als het gaat om boodschappen, als om gadgets is deze supermarkt het bezoeken meer dan waard.

Heteluchtfriteuse bij Aldi

De Airfryer is inmiddels een redelijk begrip in Nederland geworden. Toch weiger Aldi zijn product zo te noemen. Heteluchtfriteuse is hun variant op de Airfyer. Nou ja, als de prijs maar goed is. En dat is hij. Het is een product met een frituurmand van 3,5 liter en er is ruimte voor een kilo friet. Of patat, wat jij wil. Met een temperatuur tot 200 graden zorgt hij er voor dat de snacks er goed uitkomen. En met deze prijs kun je er gelijk heel wat snacks bij aanschaffen.

Heteluchtfriteuse
Heteluchtfriteuse (Afbeelding: Aldi)

Stoomreiniger

Als je puur naar het onderstaande plaatje kijkt, dan zou je denken dat je te maken hebt met een stofzuiger. Maar niks is minder waar. Dit mijn beste lezers is een heuse stoomreiniger. Als je eerst de stofzuiger door het huis haalt, dan kun je daarna met deze gadget er nog een keer langsgaan. Met de hete stoom tot 100 graden desinfecteert en ontvet dit apparaat zowel binnen als buiten. Alles lekker schoon dus. En dat voor een zacht prijsje.

stoomreiniger Aldi
Stoomreiniger (Afbeelding: Aldi)

Elektrische grasmaaier bij Aldi

De persoon die de content doet op de Aldi-website heeft zijn koffie nog niet gehad. Want deze elektrische grasmaaier, wordt op de website aangeprijsd als een Elektrisce grasmaaier. Nou hopelijk werkt het apparaat beter dan de beschrijving. Hij beschikt over een 1800 W motor, kent een 44 cm snijbreedte en heeft een grote grasopvangbak. Hoe groot? Geen idee, maar als de mensen zeggen dat hij groot is, dan geloven we dat graag. Met 7 verstelbare maaihoogtes kan hij elk gazon aanvallen. De prijs is in elk geval vriendelijk.

Elektrische grasmaaier Aldi
Elektrische grasmaaier (Afbeelding: Aldi)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op zoek naar toffe gadgets? Deze 10 zijn nu lekker scherp geprijsd
Sluiten