Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 6 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: gaming toetsenbord

Als je veel games speelt op je pc kom je er na een tijdje achter dat het een groot verschil kan uitmaken met welk toetsenbord je aan de slag gaat. Het toetsenbord kan zelfs het verschil betekenen tussen een glorieuze overwinning en een genadeloze nederlaag. Als je serieus bent over je games heeft Lidl deze week een gaming toetsenbord van Silvercrest voor je om je tegenstanders eindelijk eens goed aan te pakken.

Concave toetsen en hotkeys

Het is een full-size toetsenbord met een QWERTY layout en een numeriek toetsenblok. Het gaming keyboard komt met 150 concave toetsen en 11 hotkeys. De concave toetsen zijn iets uitgehold, wat ervoor zorgt dat je een stuk nauwkeuriger kunt typen en minder fouten maakt. In een battle kan dat er net voor zorgen dat je het er zonder al teveel kleerscheuren vanaf komt. De hotkeys zijn weer speciale sneltoetscombinaties, waarmee je extra snel bepaalde handelingen uit kunt voeren in je games en hoe sneller je bent, hoe groter je overlevingskansen.

Lidl gaming toetsenbord

Oranje lichtgevend toetsenbord

Het toetsenbord komt verder met een draad en maakt dus geen gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met je computer. Hoewel Bluetooth ontzettend handig is, kan de verbinding met een draad net een fractie sneller werken en deze is sowieso altijd stabiel. Bij draadloze verbindingen is er altijd de kans op verstoring en dat wil je nou precies niet als je aan het gamen bent. Een draad is in dit geval dus niet erg. Ook verzorgt het keyboard oranje achtergrondverlichting, zodat je zelfs in het donker alle toetsen goed kunt zien.

Lidl gaming toetsenbord

In de Lidl webshop

Je kunt het gaming toetsenbord bij Lidl online scoren voor 24,95 euro en na vier dagen meteen korte metten maken met je tegenstanders. Om het geheel af te maken heb je eigenlijk ook een game muis nodig. De Razer Naga Trinity is wat dat betreft van alle markten thuis. De muis heeft namelijk een unieke feature, waarmee je de linkerkant van het ding kunt aanpassen.

Lidl

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: gaming toetsenbord
Sluiten