Ilona Braam
Ilona Braam Deals 24 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: 3-in-1 gezichtssauna

Een gezichtssauna klinkt misschien in eerste instantie als iets dat je gebruikt wanneer stiekem eigenlijk teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt. Maar het is een apparaat met meerdere functies en kan je bijvoorbeeld ook helpen wanneer je ziek bent. Volgende week kun je zo’n sauna voor je gezicht scoren bij Lidl en dit is waarom hij ook voor jou handig kan zijn.

Tegen viezigheid en verkoudheid

Ten eerste is er natuurlijk wel het beauty aspect. Als je boven een gezichtssauna hangt, opent het de poriën van je huid en kan viezigheid dat zich helemaal in je huid heeft verstopt weer verwijderd worden. Hierdoor gaat je huid er beter uitzien, wat toch altijd mooi meegenomen is. De stoom zorgt er echter ook voor dat je bloedcirculatie wordt gestimuleerd, wat over het algemeen altijd wel iets goeds doet voor je lichaam. Daarnaast is zo’n sauna ideaal voor wanneer je verkouden bent en je vocht hebt vast zitten. Door de stoom wordt dit als het ware losgeweekt, waardoor je weer enigszins normaal kunt ademen.

Warme handdoeken voor je spieren

Als je geen zin hebt om boven een sauna te hangen met je gezicht, kun je het apparaatje ook voor iets anders gebruiken. Je kunt er namelijk een handdoek in zetten om op te warmen. Als je spierpijn hebt, kan het heerlijk zijn om zo’n warme handdoek bijvoorbeeld om je benen of armen te wikkelen. Het ontspant de spieren, waardoor ook de pijn minder wordt.

Lidl gezichtssauna

Gezichtssauna tegen droge lucht

Als laatste kun je het apparaatje ook gebruiken als een soort luchtbevochtiger. Als je bijvoorbeeld de verwarming constant aan hebt staan, kan de lucht wat droog worden. Door het apparaatje met wat water aan te zetten in je kamer, kun je dit weer tegengaan. Je kunt er zelfs nog wat druppels etherische olie in doen voor een lekker geurtje. Houdt er wel rekening mee dat het een klein apparaat is met een tank voor 200 ml water en hij daarom het beste zal werken in kleine ruimtes.

Vanaf maandag 25 februari

Je kunt de gezichtssauna vanaf morgen scoren bij Lidl voor 14,99 euro. De normale prijs is 24,99 euro, dus je hebt meteen ook een mooie korting te pakken. Mocht je er toch stiekem erg in geïnteresseerd zijn om je huid een boost te geven, zou je ook voor deze innovatieve gadget kunnen gaan. Het ding zou de jaren van je gezicht af printen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!