Ilona Braam
Ilona Braam Deals 14 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Gigaset budget smartphone

Als je iemand tien jaar geleden zou hebben verteld dat smartphones van rond de 1000 euro normaal zouden  worden, zouden ze je waarschijnlijk voor gek hebben verklaard. Zelfs vorig jaar dacht de wereld nog dat Apple toch echt te ver was gegaan met de prijs van de iPhone X, maar dit jaar zijn de prijzen toch weer hoger en het lijkt erop dat we volgend jaar te maken krijgen met nog duurdere opvouwbare toestellen. Als je dat allemaal maar niks vindt en gewoon een betaalbare smartphone wilt, die doet wat hij moet doen, heeft Lidl deze week de Gigaset GS160 voor je.

iPhone 4S lookalike

De smartphone is uitgerust met een 5 inch IPS display met een resolutie van 1280 x 720 pixels en redelijk dikke randen aan de boven- en onderkant. Het is duidelijk niet één van de laatste vlaggenschepen, maar het toestel lijkt qua uiterlijk eerder op een iPhone 4S. Onder de motorkap vinden we een quad-core 1.3 GHz processor in combinatie met 1GB RAM en 16GB opslagruimte. Zoals je ziet zijn dit bescheiden specificaties, maar genoeg om ongestoord je mail te kunnen checken, te babbelen met je vrienden via WhatsApp en te googlen.

Lidl Gigaset GS160 smartphone

Vingerafdrukscanner en 13 megapixel camera

Daarnaast kun je de smartphone ook gebruiken om foto’s mee te maken. Aan de achterkant is de Gigaset uitgerust met een 13 megapixel camera en aan de voorkant krijg je een 5 megapixel lens om je selfies mee te maken. Aan de achterkant vinden we naast de camera ook een vingerafdrukscanner om de smartphone te ontgrendelen. Verder draait het ding op Android 6.0 Marshmallow en ondersteunt het onder andere een microSD-kaart en Bluetooth 4.0.

Lidl Gigaset GS160 smartphone

Smartphone online bestellen

Mocht je klaar zijn met dure smartphones en de Gigaset GS160 willen proberen, kun je hem via de Lidl webshop bestellen voor 99,99 euro. Vervolgens wordt hij binnen vier werkdagen bij je thuis bezorgd. Ook Samsung lijkt steeds meer bezig te zijn met budget toestellen. Onlangs werd de Galaxy A7 nog aangekondigd: een innovatieve smartphone met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Aan de andere houdt Samsung ook van dure toestellen en onlangs mochten we nog kennis maken met de peperdure W2019.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Gigaset budget smartphone
Sluiten