Mark Hofman
Mark Hofman Betaalbare Tech 17 mrt 2022

Lidl tilt je kopje koffie naar een hoger niveau dankzij heerlijke deal

Voor veel mensen is een goede kop koffie dé manier om de dag te starten. Met een goede kop koffie bedoelen we dan uiteraard geen vochtige Senseo-pad of een slap bakkie oploskoffie. Nee, met goede koffie bedoelen we precies wat Lidl ons deze week te bieden heeft.

De winkelketen staat bekend om zijn boodschappen, maar doet het ondertussen ook ontzettend goed op het gebied van toffe gadgets. Deze zijn doorgaans voor een vrij lage prijs op de kop te tikken. Heb jij altijd al een dikke koffiemachine in huis willen hebben? Dan voel je waarschijnlijk de bui al hangen. Je tikt ’em deze week op de kop bij Lidl!

Next-level bakkie koffie dankzij Lidl

Deze week heeft Lidl wederom een koffiemachine in de aanbieding. Het gaat om de Delonghi volautomaat koffiemachine met de liefkozende naam: ECAM13.123.B.

Dit apparaat is volledig naar eigen wens in te stellen, waardoor je kop koffie dus perfect naar je smaak moet zijn. Je kiest dus zelf of je gebruikmaakt van bonen of van gemalen koffie, bepaald de temperatuur en selecteert een koffiesterkte. Uiteraard is het ook mogelijk om met een handmatig cappuccino-systeem een heerlijke schuimlaag op je koffie te krijgen. En heb je gaste over de vloer? Dan zet je gewoon lekker twee kopjes tegelijk!

Delonghi Volautomaat koffiemachine bij Lidl
Koffiemachine (Afbeelding: Lidl)

Normaal gesproken kost de Delonghi volautomaat koffiemachine je €519, maar deze week tik je ’em voor €349 op de kop!

Meer handige deals

Er zijn niet veel mensen die denken aan geweldige deals voor handige apparaten of slimme gadgets bij het horen van Aldi, Lidl of de Kruidvat. Toch zijn dit de plekken waar we ze op jaarlijkse basis het meeste vinden. Het is dan ook niet voor niets dat we iedere week een lijst bijhouden van de tien allerbeste gadgets die je kunt aanschaffen bij een van de winkels.

Op zoek naar toffe gadgets? Deze 10 zijn nu lekker scherp geprijsd

Ben je benieuwd welke gadgets er deze week allemaal in de aanbieding zijn bij Aldi, Lidl, Action of Kruidvat? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel! Liever op de hoogte blijven van alle deals? Check dan zeker even deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl tilt je kopje koffie naar een hoger niveau dankzij heerlijke deal
Sluiten