Redactie
Redactie Uncategorized 27 jul 2021
Leestijd: 3 minuten

Lidl stunt met goedkope volautomaat koffiemachines en pistonmachines

De dag kan pas echt beginnen als je het eerste bakje koffie achter de kiezen hebt. Dat mag er best eentje zijn die is gezet met een pad, maar of je daar vrolijk van wordt… Gelukkig kan het ook een stuk beter, zonder dat je er langer mee bezig bent of dat het duurder is. Lidl stunt namelijk met verschillende volautomaat koffiemachines en pistonmachines.

Als supermarkt heeft Lidl zich al meer dan bewezen, maar ook hun webshop is zeker het bezoeken waard. Je vindt hier ook van alles dat weinig of niets met de boodschappen te maken heeft. Van opblaasbare jacuzzi’s en elektrische fietsen tot televisies en sportkleding. Maar dus ook koffiemachines en pistonmachines.

Volautomaat koffiemachines en pistonmachines van Lidl

Op dit moment staan er verschillende koffiezetapparaten in de webshop van Lidl. Ze hebben allen hun eigen specialiteit, maar ook een belangrijke overeenkomst, en dat is dat ze lekker goedkoop zijn. We zetten er vier voor je op een rij.

1. Melitta Volautomaat espressomachine E-957-103

De merknaam Melitta is misschien niet zo bekend, maar dit Duitse bedrijf is al sinds 1908 gespecialiseerd in alles rondom koffie zetten. Hun aanbod is enorm en de goed beoordeelde E-957-103 Volautomaat espressomachine vind je nu bij Lidl voor slechts 399 euro in plaats van 549 euro.

volautomaat koffiemachines en pistonmachines Lidl
Melitta Volautomaat espressomachine E-957-103 (Afbeelding: Lidl)

Deze stijlvolle machine voorziet je met een druk op de knop van de lekkerste koffie die is afgestemd op jouw voorkeuren. Daarnaast heeft hij automatische reiniging en een bekerhouder voor het voorverwarmen van kopjes. Ook zit er een stoompijpje bij voor het maken van heerlijke cappuccino’s.

2. Melitta Volautomaat espressomachine Caffeo Solo Milk

Vind je bovenstaande koffiemachine een interessante optie, maar net iets te duur? Dan heeft Lidl nog een andere Melitta volautomaat espressomachine voor je. Dit is de voorganger van de E-957-103, maar dat betekent niet dat hij veel minder is.

volautomaat koffiemachines en pistonmachines Lidl
Melitta Volautomaat espressomachine Caffeo Solo Milk (Afbeelding: Lidl)

Net als bij de E-957-103 kun je kiezen hoe fijn je de koffie wil malen en kan hij zichzelf schoonmaken. Ook de bekerhouder voor het voorverwarmen van kopjes is aanwezig. Hij is misschien net wat minder modern en nieuw, maar wel een stukje goedkoper. Voor deze Volautomaat espressomachine betaal je bij Lidl slechts 299 euro.

3. Silvercrest espressomachine

Vind je het niet erg om een beetje moeite te doen voor je kopje koffie? Dan kun je ook voor een pistonmachine gaan. Dat is iets meer werk dan een volautomaat, maar je voelt je wel meteen een echte barista. Mocht je dat wel aandurven, dan is deze espressomachine van Silvercrest zeker een goed startpunt.

volautomaat koffiemachines en pistonmachines Lidl
Silvercrest espressomachine (Afbeelding: Lidl)

Dit apparaat is alles wat je nodig hebt, want hij heeft een ingebouwde koffiemolen. Die hoef je er dus niet bij te kopen. Zo heb je bij Lidl voor slechts 349 euro een espressomachine die alles kan om jou dat echte barista gevoel te geven. Van espresso tot een latte (want hij heeft een stoompijpje), jij maakt ze vanaf nu in een handomdraai.

4. Silvercrest pistonmachine

Heb je al een bonenmaler of heb je überhaupt geen zin om met bonen in de weer te gaan en koop je gewoon gemalen koffie? Dan kun je ook nog voor deze pistonmachine van Silvercrest gaan. Dat is zeker een goede keuze voor je portemonnee, want hij kost bij Lidl slechts 99,99 euro.

volautomaat koffiemachines en pistonmachines Lidl
Silvercrest pistonmachine (Afbeelding: Lidl)

Deze stijlvolle RVS koffiemachine werkt verder hetzelfde als bovenstaande pistonmachine. Daarnaast heeft hij een thermoblock verwarmingssysteem voor snelle opwarming van water en een stoompijpje. Daarnaast is hij behoorlijk compact en dus perfect als je weinig ruimte hebt, maar wel wil genieten van goede koffie.

Meer koffie-korting bij Lidl

Naast deze vier uitstekende opties heeft Lidl nog een volautomaat koffiemachine in de aanbieding. Dat is er eentje van Philips en ook deze is zeker de moeite waard.Vooral omdat hij momenteel met 37% korting over de toonbank vliegt. Meer daarover lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl stunt met goedkope volautomaat koffiemachines en pistonmachines
Sluiten