Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hand-vacumeermachine

Hoewel zuurstof onmisbaar is voor ons lichaam, kan het ook dingen doen die juist niet al te best zijn. Zo kan het er bijvoorbeeld voor zorgen dat metalen roesten en kan het je voedsel sneller laten bederven. Cola zou goed werken tegen het eerste probleem en om je met het tweede probleem te helpen, kun je volgende week bij Lidl terecht voor een hand-vacumeermachine.

Vacumeermachine voor je voedsel

Met een vacumeermachine kun je, zoals de naam al aangeeft, dingen vacuüm afsluiten. Dat is bijvoorbeeld handig als je je winterdekbed wilt opslaan. Door hem vacuum in een zak op te bergen zonder lucht, neemt hij namelijk een stuk minder ruimte in beslag. Zoals gezegd is een vacumeermachine ook erg handig om je voedsel mee veilig te stellen van zuurstof. Hierdoor wordt je appel bijvoorbeeld minder snel bruin en blijven die voedselrestjes net wat langer eetbaar.

Lidl vacumeermachine

 

Inclusief tien vacuümzakjes

Het gaat om een hand-vacumeermachine en niet om zo’n model dat eruit ziet als een lamineerapparaat. Dat maakt het apparaat een stuk compacter en makkelijk om op te bergen. Bij de vacumeermachine krijg je verder nog tien herbruikbare vacuümzakjes. Deze kun je gebruiken om zowel voedsel in de koelkast als in de diepvries op te slaan. Daarnaast kun je de zakjes ook gebruiken om je eten sous-vide klaar te maken onder water. De zakjes kunnen temperaturen aan van tussen de -20 tot 110 graden.

Vanaf maandag 20 mei

Je kunt de vacumeermachine bij Lidl scoren vanaf maandag 20 mei voor 14,99 euro. Helaas is hij niet in de webshop te vinden, dus je zult er echt heen moeten gaan. Overigens blijkt vacumeren niet alleen handig te zijn om je spullen en voedsel op te bergen, maar kun je het ook gebruiken voor kunstzinnige uitingen. Zo bedacht de Japanse fotograaf Hal dat het fotograferen van modellen in vacuümzakken perfect zou werken voor een condoomreclame.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hand-vacumeermachine
Sluiten