Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 2 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: handsfree set voor in de auto

Waar je vroeger vrijelijk in de auto met je smartphone bezig mocht zijn, bleek dat het de bestuurder toch veel te veel afleidde en voor onveilige situaties zorgde. Tegenwoordig mag je nog steeds aan de slag met je toestel maar dan handsfree, hoewel sommige onderzoeken lijken aan te geven dat handsfree bellen toch ook behoorlijk afleidend is. Maar met handsfree bellen heb je in ieder geval je handen vrij om op het stuur te houden en als je nog geen handsfree set voor in de auto hebt, kun je er volgende week één scoren bij Lidl.

Bluetooth 4.1 of hoger

De handsfree set is van het merk Silvercrest en zou in principe met alle smartphones moeten kunnen werken die Bluetooth 4.1 of hoger ondersteunen. Het apparaatje kun je makkelijk bevestigen aan je zonneklep, zodat je lekker duidelijk verstaanbaar bent en goed kunt horen wat je gesprekspartner allemaal te vermelden heeft. Onderweg kun je het ding opladen via de sigarettenaansteker en daarvoor krijg je er ook meteen een laadkabel bij.

Lidl handsfree set

Automatische koppeling bij beweging

Handig aan de carkit is dat hij automatisch ingeschakeld wordt op het moment dat hij beweging detecteert. Als je dus bijvoorbeeld je auto instapt, heeft hij door dat je een ritje gaat maken en wordt je smartphone automatisch aan het apparaat gekoppeld. Hiervoor moet je natuurlijk wel al een keer zelf je smartphone hebben verbonden met de carkit via Bluetooth. Verder is de standby tijd van het ding ongeveer vier weken en is de gesprekstijd met een volle batterij ongeveer 6,5 uur.

Vanaf maandag 6 mei

Je kunt de handsfree set vanaf volgende week maandag bij Lidl scoren voor 12,99 euro en uiteraard is hij ook beschikbaar in de webshop. Een smartphone die handsfree bediening al helemaal makkelijk maakt is de LG G8s ThinQ die begin dit jaar in Barcelona werd onthuld tijdens het Mobile World Congress. Het toestel weet niet alleen je hand te herkennen, zodat je hem kunt ontgrendelen zonder een aanraking, maar je kunt ook handsfree navigeren.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: handsfree set voor in de auto
Sluiten