Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 25 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: comfortabele hangstoel

Soms kan het een stuk fijner zijn om in een hangmat in slaap te dommelen, dan in je bed. Door de schommelende beweging zou je volgens sommigen sneller in slaap vallen en zelfs ook beter uitgerust wakker worden. Natuurlijk hoef je in een hangmat niet per se te slapen, maar kun je er ook gewoon in chillen als het buiten bijvoorbeeld lekker warm is. Mocht je überhaupt niet willen liggen terwijl je wiegt, kun je ook voor een hangstoel gaan. Deze doet zo’n beetje hetzelfde voor je als een hangmat, maar dan zittend. Mocht je het willen proberen, kun je er volgende week één scoren bij Lidl.

Stabiele hangstoel

De hangstoel hoef je niet aan een één of andere tak te hangen, maar komt al met zijn eigen hangsysteem om mee te schommelen. Het frame is uitgerust met een grote voet, waardoor het geheel stabiel blijft en je niet bang hoeft te zijn om omver te vallen. Toch blijft het altijd verstandig om niet te wild te gaan wiegen en uiteraard moet je rekening houden met de maximale belasting van ongeveer 110 kg.  Het zitgedeelte zelf heeft verder een eivormig design en de bijgeleverde kussens  zorgen ervoor dat het een knus en comfortabel plekje wordt om al hangend te relaxen.Lidl hangstoel

Aanpasbare zithoogte

Omdat niet iedereen even lang is, kun je gelukkig de hoogte van de stoel aanpassen. Dit doe je simpelweg door de spelen met de ophangketting. Overigens is het geen klein ding dat je ergens in een hoekje kunt installeren. Het frame is 132 x 110 x 198 cm groot, terwijl je voor de stoel zelf 92 x 52 x 108 cm moet rekenen.

Lidl hangstoel

Vanaf maandag 29 april

De hangstoel is officieel vanaf maandag 29 april beschikbaar in de Lidl webshop voor 219 euro, maar zoals altijd kun je het meubelstuk ook nu alvast bestellen. De eerste levering gebeurt echter toch pas vanaf 29 april. Overigens bestaat er van alles om in te hangen en als dat je ding is, zul je de TreePod waarschijnlijk geweldig vinden. Het zou de volgende stap in de evolutie van hangmatten zijn en is in principe een hangmat en cabana in één.

Lidl

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: comfortabele hangstoel
Sluiten