Action en Aldi superaanbieding van de week: nostalgische HD-Atari

Voor sommige mensen begon gamen niet met een Nintendo of Playstation, maar met de goede oude Atari. We hebben het natuurlijk dan wel over tientallen jaren geleden, hoewel we in 2004 werden verrast met de Flashback editie. Mocht je terugverlangen naar je oude gam econsole, hebben we goed nieuws voor je. Bij Lidl kun je namelijk op het moment de Atari Flashback 9 Gold scoren, welke je oude games weer terugbrengt in HD-kwaliteit.

Honderdtwintig Atari klassiekers

Nadat je je unboxing en installatie hebt gedaan, kun je meteen beginnen met spelen. De game console is namelijk uitgerust met maar liefst 120 klassiekers, waaronder verschillende titels van de Atari 2600 en Activision. Denk bijvoorbeeld aan Space Invaders, Millipede, Centipede, River Raid en Pitfall. En hoewel de pixel stijl nog steeds aanwezig is, kun je nu van je klassiekers genieten in HD.

Lidl Atari

Draadloze controllers

Verder krijg je er ook meteen twee wireless controllers bij en hoef je niet te klungelen met draden. De controllers zijn uitgerust met hun alles behalve subtiele joysticks, zodat je dat arcade gevoel weer terugkrijgt. Mocht je overigens nog oude controllers hebben liggen, kun je die ook gewoon aansluiten op je nieuwe Atari om echt old school te gamen.

Lidl Atari

Online bestellen

Je vindt de Atari Flashback 9 Gold in de Lidl webshop, waar je hem kunt scoren voor 99,99 euro. Uiteraard moet je dan wel een plekje zien te vinden naast je Nintendo Switch, Xbox One en PS4. Overigens heeft Lidl ook aan je Playstation gedacht en vind je in de webshop verschillende games voor je PS4. Je moet er wel snel bij zijn, want ze lijken erg hard te gaan.

Lidl

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: nostalgische HD-Atari
Sluiten